DUGO ČUVANA TAJNA Nasilje nad Srbinom: Ronaldinjo maltretirao Krkića u Barseloni!
Foto: Profimedia, Reuters

Brazilac imao svoj klan

DUGO ČUVANA TAJNA Nasilje nad Srbinom: Ronaldinjo maltretirao Krkića u Barseloni!

Fudbal -

Alfons Godal tvrdi da je slavni Brazilac uz Deka, Tijaga Motu i Maksija Lopeza imao svoj klan, koji se iživljavao nad mladim napadačem

Bivši potpredsednik Barselone Alfons Godal otkrio je da su nekadašnji fudbalski asovi katalonskog kluba Ronaldinjo, Deko, Tijago Mota i Maksi Lopez osnovali klan u kom su se opijali, organizovali orgije i maltretirali Bojana Krkića!On je gostujući na Radio Barseloni otkrio šokantne podatke o ovoj četvorici fudbalera, koji su, prema njegovim rečima, svoj klan nazvali „kajpirinja“, po poznatom brazilskom alkoholnom piću. Oni su delili ljubav prema ovom koktelu, ali i prema organizovanju seksualnih bahanalija. Ali to nije bilo sve - njih četvorica voleli su da maltretiraju mlađe igrače u klubu, a najgore je prošao Španac srpskog porekla Bojan Krkić. Godal nije otkrio na koji način su članovi „kajpirinje“ maltretirali Krkića, ali je rekao da je to bilo vrlo neprijatno iskustvo.- Oni su zaista imali čudne navike. Voleli su da se opijaju i učestvuju u orgijama. Osim toga, maltretirali su mlađe igrače, pogotovo Bojana Krkića - rekao je bivši potpredsednik Barse.Da njegov sin nije bio omiljen na Nou kampu i da nije imao preterano dobar odnos s Ronaldinjom, javno je još 2014. godine pričao Bojan Krkić senior, koji je otkrio da je slavnom Brazilcu smetalo što sedi na klupi, a mečeve počinje „tamo neki klinac“.- Oni su bili svetske zvezde, a Bojan tek klinac u usponu. Događalo se da Ronaldinjo utakmicu počne na klupi, a moj sin je bio starter. Možete li da zamislite to? Nije bilo lako i nisu ga voleli u svlačionici - rekao je tom prilikom Krkićev otac.

Izdao ga GvardiolaPEP GA OTERAOZbog lošeg tretmana u Barseloni Bojan Krkić je 2011. godine napustio Španiju i prešao u italijansku Romu.- Dogovor je bio da dobije minutažu u finalu Lige šampiona protiv Mančestera, ali je celu utakmicu presedeo na klupi. Gvardiola nije ispoštovao datu reč i Bojan se preselio u Romu - kazao je svojevremeno Bojan Krkić senior.Inače, Krkić je jedan od samo sedmorice fudbalera u istoriji koji je uspeo da postigne golove u četiri najjače evropske lige, i to u dresovima Barselone, Rome, Milana, Stouka i Majnca.

Anja Vukašinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track