DUŠKO TOŠIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Biće seksa, ali posle titule!
Foto: Profimedia, Dragan Kadić

Jasan

DUŠKO TOŠIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Biće seksa, ali posle titule!

Fudbal -

Fudbaler Bešiktaša i njegova supruga, pevačica Jelena Karleuša odlučili da usliše molbu fanova i ne vode ljubav u naredne ključne tri nedelje.

Duško Tošić i Jelena Karleuša odlučili su da poslušaju savet jednog navijača Bešiktaša i uzdrže se od seksa dok taj klub u Turskoj ne odbrani titulu.

Šaljiv tvit koji je dobila iz Turske Jelena je pre dva dana podelila sa svojim fanovima, a ta vest bila je jedna od najčitanijih u Turskoj.

- Ne volim da komentarišem svoj privatni život, a i nije momenat da o tome pričam dok se borimo za titulu. Meni je to simpatično i smešno, ali hajde da umirim navijače Bešiktaša. Jelena nije kod mene, u Beogradu je i oporavlja se od operacije.

Duško je optimista i veruje da će Bešiktaš drugu godinu zaredom osvojiti titulu u Turskoj.

- Želimo da stavimo treću zvezdicu iznad grba, a za to nam je potrebno da osvojimo 15. titulu. Kad to uradimo, obećavam navijačima Bešiktaša ludu žurku na našem stadionu. Dovodim Jelenu, koja će ih zabavljati. To je već postala tradicija (smeh). Zabava će biti bolja nego prošle godine - otkriva Duško Tošić.

Trka s BašakšehiromBilo je „na nož“!Bešiktaš je u ponedeljak pobedio Bursu rezultatom 2:0 i vratio se na čelo tabele turske Superlige, ispred gradskog rivala Bašakšehira.- Bilo je znatno teže nego što smo očekivali. Netrpeljivost Burse prema Bešiktašu traje deset godina. Od tada uvek protiv nas igraju „na nož“. Bitno je da smo ih dobili - poručio je Tošić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO ZA KURIR Jelena Karleuša prvi put posle operacije: Nisam u stanju ni da se nakašljem!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track