PAPARACO: Slaviša Kokeza konačno u javnosti
Foto: Nebojša Mandić

Ljudi, evo ga!

PAPARACO: Slaviša Kokeza konačno u javnosti

Fudbal -

Iako ga je Kurir uslikao na aerodromu, pred let za Stokholm, predsednik FSS i dalje odbija da odgovori Zvezdanu Terziću na prozivke

Slaviša Kokeza sinoć je uživo gledao finalni meč Lige Evrope između Ajaksa i Mančester junajteda, a paparaco Kurira uslikao ga je na aerodromu u Beogradu pred let za Stokholm.

Predsednik Fudbalskog Saveza Srbije je na UEFA utakmicu otišao s generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem i pomoćnikom, koji mu je vukao kofere.Iako u Zvezdi već danima na sav glas tvrde da je Kokeza pomogao Partizanu da osvoji titulu, a u tim navodama prednjači direktor crveno-belih Zvezdan Terzić, prvi čovek srpske kuće fudbala i dalje se ne oglašava tim povodom. Ne samo da nema pisanog odgovora s njegove strane, već ga dugo nije bilo u javnosti uopšte. Zato su fotografije Kurira na neki način ekskluzivne, jer prava je retkost videti Kokezu negde među narodom.Slaviša Kokeza ni juče se nije javljao na telefon.

Prvi javni poviciDELIJE: SLAVIŠA KOKEZA LOPOVČINA!Slaviša Kokeza sada se našao i na udaru Delija. Zvezdini navijači prvi put su javno prozvali bivšeg potpredsednika kluba, pevanjem dobro poznate pesme tokom humanitarne utakmice na Kosovu i Metohiji: „Država cela zna da je lopovčina Slaviša Kokeza“... „Ole, ola, pi*ko grobarska“... „Ne treba nam plaćena titula“.

Goran Anđelković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track