(VIDEO) MARKO NIKOLIĆ: Čestitali su mi svi iz Zvezde, to su super ljudi
Foto: Saša Pavlić

Strateg Partizana sija

(VIDEO) MARKO NIKOLIĆ: Čestitali su mi svi iz Zvezde, to su super ljudi

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić, koji se na konferenciji za novinare posle pobede nad Crvenom zvezdom (1:0) i osvajanja Kupa Srbije, odnosno duple krune, pojavio sam bez predstavnika Crvene zvezde, kaže da je presrećan što je ekipa koju trenira šesti put u istoriji došla do duple krune.

"Nema eksluzive Partizan je osvojio duplu krunu 6 u bogatoj istoriji. Jako sam ponosan na igrače i ovaj trofej pre svega posvećujem njima jer su najzaslužniji. Zatim, saradnicima i sjajnim navijačima koji su prepoznali to što radimo. Mislim da ako je i bilo dileme više nema, Partizan je najbolji fudbalski tim u Srbiji", rekao je trener Partizana.

Nikolić se potom osvrnuo i na utakmicu. "Što se tiče utakmice, ako to nekoga sada zanima, mislim da je Zvezda u prvih 10 minuta bila bolja, a da smo potom, sa izuzetkom nekoliko poslednjih minuta bio konkretniji. Hvala publici, mislim da smo im sada stvorili obavezu za vreme koje dolazi. Zahvaljujem se opet navijačima, svima koji su nas podržavali, porodici, prijateljima."

Strateg Partizana je upitan i da li su mu ljudi iz Crvene zvezde, koji su izostali sa konferencije, posle meča čestitali:

"Svi su mi čestitatli do trenera golmanqa Maksimovića, koji je super korektan čovek, do trenera Đurovskog Milijaša. Opet smo dali gol iz prekida, koje smo dobro brabnili, ali smo pokazali da šta god se dešava na terenu imamo neko rešenje. A 95. minut i slobodmnjak za Milijaša? Pad koncentzracije, imali smo mnogo debitanata", zaključio je Nikolić.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) SLAVLJE NA JUGU: Pogledajte kako Leonardo vodi navijanje posle osvajanja Kupa Srbije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track