JAČANJE TIMA ZA EVROPU: Vojvodina dovodi bivšeg igrača Partizana
Nenad Marinković, Foto: Foto: Saša Pavlić

nOVOSADSKI CRVENO-BELI SPREMNI

JAČANJE TIMA ZA EVROPU: Vojvodina dovodi bivšeg igrača Partizana

Fudbal -

Fudbaleri Vojvodine učešće na međunarodnoj sceni prošle godine su završili u poslednjem krugu kvalifikacija za Ligu Evrope, kad ih je zaustavio holandski AZ Alkmar, a kako je želja Novosađana da ove godine uđu u grupnu fazu ovog takmičenja, uprava kluba ne gubi vreme u formiranju novog tima.

Pre nekoliko dana pristupnicu ekipi s stadiona "Karađorđe" potpisao je Nemanja Subotić iz ekipe Budućnosti iz Dobanovaca, a u toku današnjeg dana ozvaničen je produžetak saradnje sa pomoćnicima prvog trenera Radoslava Bataka. Tako su Milan Belić, Bojan Neziri, Zoran Repac i Dragan Leskovac potpisali su ugovore koji važe do juna 2019. godine, pa projekat stvaranja tima može nesmetano da se nastavi.

Stručni štab Novosađana već je napravio spisak novih pojačanja, a na njemu se nalazi i ime nekadašnjeg fudbalera Partizana Nenada Marinkovića (29), koji je po povratku iz inostranstva nastupao za Voždovac. Na tu temu je održano već nekoliko sastanaka, na kojima su dve strane iznele svoje uslove i po svemu sudeći dogovor je vrlo izvestan, pa bi Marinković uskoro mogao da zaduži opremu ekipe iz Novog Sada.

Vojvodina pripreme za novu sezonu počinje u subotu, kada će u klupskom sportskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku, trener Radoslav Batak održati prozivku igrača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track