LEP GEST: Stefan Mitrović poklonio sportsku opremu FK Mladost iz Donjeg Dobrića
Stefan Mitrović, Foto: Vladimir Milovanović

Ne zaboravlja korene

LEP GEST: Stefan Mitrović poklonio sportsku opremu FK Mladost iz Donjeg Dobrića

Fudbal -

Srpski reprezentativac Stefan Mitrović poklonio je kompletnu sportsku opremu fudbalskom klubu Mladost iz Donjeg Dobrića, koji je drugu godinu uzastopno promenio rang takmičenja, pa će sledeće sezone učestvovati u Mačvanskoj okružnoj ligi.

Posle prošlogodišnjeg plasmana u međuopštinsku ligu "Jadar", Mladost je dva kola pre kraja ove sezone obezbedila plasman u Mačvansku okružnu ligu.

Kako se navodi u saopštenju, čestitke na ostvarenim rezultatima stižu sa svih strana, a među onima čiji je uspeh Mladosti naročito drag je i reprezentativac Srbije, fudbaler Genta Stefan Mitrović, čiji je otac rođen i odrastao u Donjem Dobriću.

foto: Promo

Povodom osvajanja prvog mesta na tabeli i plasmana u viši rang takmičenja, u nedelju će biti organizovana proslava na kojoj će biti predstavljena nova garnitura "Jako" opreme - štucne, šortsevi, dresovi i trenerke za 20 igrača, a sve je obezbedio Stefan Mitrović.

Klub je zahvalio Mitroviću i poželeo mu sreću u nastavku karijere i da sa reprezentacijom Srbije ode na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Beta/Foto: Vladimir Milovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track