SRBIJA ČEKA VELS Matići: Pola Vrela biće na stadionu!
Foto: Fss-rs

BLIŽI SE TAJ DAN

SRBIJA ČEKA VELS Matići: Pola Vrela biće na stadionu!

Fudbal -

Nemanja i Uroš rezervisali 100 ulaznica za navijače iz svog sela, a očekuju prepun stadion

Meč sa selekcijom Velsa 11. juna na stadionu „Rajko Mitić“ biće od ogromnog značaja za Nemanju Matića, jer se prvi put kao predvodnik jedne generacije igrača reprezentacije Srbije nalazi nadomak velikog uspeha i plasmana na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Drugi važan detalj za Matića je da se prvi put nalazi u timu zajedno sa rođenim bratom Urošem.

- Uroš je uspeo dugo da „krije“ svoje igračke kvalitete. Inače smo veoma slični, samo što sam ja iskusniji. Sada smo zajedno za meč sa Velsom, koji je najbitniji u novijoj istoriji srpskog fudbala. Rezervisao sam 100 ulaznica za moje prijatelje, a očekujem da su i navijači prepoznali važnost ove utakmice i da će biti na tribinama između 40.000 i 50.000 ljudi - rekao je stariji Matić.

Mlađi Matić, vezista Kopenhagena, bio je nadomak poziva selekcije Makedonije, ali je ipak srećan što se našao na spisku selektora „orlova“.

- Kao što je poznato, moja majka je Makedonka, tako da sam ja u procesu dobijanja makedonskog pasoša bio jednom prilikom gost njihovog saveza. Sad sam postao reprezentativac Srbije i taj poziv me je učinio izuzetno ponosnim i srećnim. Da li sam i ja rezervisao karte kao Nemanja? Moj kontingent je u tih 100 ulaznica, verujem da će biti pola našeg sela na stadionu.

Kurir / D. P.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ovako se Makedonac raduje tituli

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track