SELEKTOR A TIMA ISPRATIO ORLIĆE EP: Ovo je motivacioni govor Slavoljuba Muslina
Foto: FSS

generacija pobednika

SELEKTOR A TIMA ISPRATIO ORLIĆE EP: Ovo je motivacioni govor Slavoljuba Muslina

Fudbal -

Tokom minulih kvalifikacija na putu do Evropskog prvenstva u Poljskoj, selektor Srbije Slavoljub Muslin posetio je više puta mlade reprezentativce, uz jasnu poruku da prati njihove igre, odnosno da su oni velika budućnost našeg reprezentativnog fudbala.

I sada, pred njihov odlazak na samit najboljih mladih reprezentacija u Evropi, prvi čovek naše najbolje selekcije,u društvu sportskog direktora Gorana Bunjevčevića, došao je na poslednji trening Đurđevića i drugova na stadionu Zemuna u Gornjoj varoši.

"Momci su plasmanom na Evropsko prvenstvo već ostvarili veliki uspeh i ponovo se izborili za lepu priliku da još jednom ostanu zapamćeni po velikom dostignuću. Oni su generacija pobednika, budućnost našeg reprezentativnog fudbala. Rekao sam im da veruju u sebe, da ćemo svi biti uz njih, a oni su naši pobednici i ako samo ponove odnos koji krasi njihov put svih ovih godina. To su posvećenost i odanost dresu koji nose, karakter koji podrazumeva borbu do poslednjeg atoma snage. I bez obzira što se nalaze u teškoj grupi sa Portugalom i Španijom, siguran sam da će učiniti sve da nas ponovo učine ponosnim", rekao je Slavoljub Muslin.

(Kurir.rs/Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track