BIVŠI UČENICI UVERENI: Vladan Milojević je savršen za Zvezdu
Foto: Nebojša Mandić

SPAJIĆ I DMITROVIĆ PORUČUJI

BIVŠI UČENICI UVERENI: Vladan Milojević je savršen za Zvezdu

Fudbal -

Oni su istakli trenerovu profesionalnu, ali još više ljudsku stranu, za koju smatraju da je izuzetno važna

Uroš Spajić i Marko Dmitrović tvrde da je Vladan Milojević najbolji mogući izbor za Crvenu zvezdu.

Dvojica momaka koji imaju reprezentativni staž osvojili su 2011. sa Vladanom Milojevićem titulu prvaka države u omladinskoj selekciji sa crveno-belima. Uroš Spajić igra za Srbiju, član je Anderlehta.

- Navijao sam za Miloja od prvog trenutka kada se njegovo ime pojavilo kao opcija za trenera Crvene zvezde. Dobra je osoba i trener, pravi izbor za moj bivši klub. Pedagog i psiholog. Nadam se da će iz cele priče svi profitirati, i Crvena zvezda i Miloje - rekao je Spajić za Kurir i dodao:

foto: Profimedia

- Svi mi koji smo odrasli u Zvezdi živimo za nju i stalno pratimo šta se dešava oko kluba. Navijam da Crvena zvezda bude još jača. Od 11. godine sam na Marakani, zvezdaš sam 100 odsto i drago mi je kad vidim da klub ide u dobrom smeru. Zato smatram da je Miloje pravi. On je čovek koji ume da izbalansira tenziju i motiviše. Ima kočnicu, zna da skine pritisak sa igrača.

Marko Dmitrović bio je golman reprezentacije kod Radovana Ćurčića.

- Drago mi je zbog Miloja, zaslužuje da bude trener Zvezde. Mnogo je dobar trener i još veći čovek. Neko ko je savršen za Zvezdu. Insistira na ofanzivnoj igri i uvek igra na gol više. Voli mlade igrače i sigurno će Zvezdina deca dobiti šansu, ali, kako Miloje voli da kaže, ukoliko je zasluže - jasan je Dmitrović.

foto: Profimedia

O direktoru

MRKELA PUN POGODAK

Uroš Spajić smatra da je dolazak Mitra Mrkele na mesto sportskog direktora izuzetna potez uprave Crvene zvezde.

- Mrkela je pun pogodak! On zna da proceni mladog fudbalera. Mene je doveo u Zvezdu iz Radničkog sa Novog Beograda. Kod njega sam proglašen za najtalentovanijeg fudbalera omladinske škole - prisetio se Spajić.

Kurir / Aleksandar Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Srbija : Vels - puno fraza , malo fudbala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track