MUSLIN OPTIMISTA: Razbićemo Velšane
Foto: Dado Đilas

SELEKTOR SRBIJE PUCA OD OPTIMIZMA

MUSLIN OPTIMISTA: Razbićemo Velšane

Fudbal -

Gosti će igrati bez prve zvezde Gareta Bejla, što srpski trener vidi kao izglednu mogućnost za važnu pobedu

Slavoljub Muslin samouvereno najavljuje pobedu fudbalera Srbije nad Velsom (20.45) u okviru kvalifikacija za SP u Rusiji 2018. godine.

Velšani, koji su bili najprijatnije iznenađenje na EP, gde su stigli do polufinala, protiv Srbije će igrati bez prve zvezde Gareta Bejla, koji ima žute kartone.

- Imamo kvalitet da dobijemo sve, što smo i pokazali. Nismo izgubili nijedan meč od početka i sada sve zavisi od nas. Mislim da smo najkvalitetnija ekipa u ovoj grupi. Bitno je da ne pravimo individualne greške, da ih eliminišemo, da budemo još efikasniji - rekao je Muslin i dodao:

- Ne zavisi sve samo od nas zato što smo prvi u grupi i što imamo tu malu zalihu, već zbog kvaliteta, igre i mogućnosti. Mislim da možemo da završimo prvi u grupi.

foto: Printscreen

Fudbaleri Srbije na okupu su već dve nedelje i jedva čekaju da večeras istrče na teren stadiona „Rajko Mitić“.

- Vels je jak protivnik koji ima iskustva u ovakvim utakmicama. Spremali smo se s velikom željom. Spremni smo i siguran sam da ćemo pred, nadam se, punim stadionom odigrati kako treba. Naš cilj je da dođemo do tri boda koji su nam neophodni za plasman u Rusiju. Treba da odigramo svih 90 minuta maksimalno, na našem nivou. Ukoliko tako bude, odmah će doći i rezultat - zaključio je Muslin.

Kurir / Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track