RAT SAVEZA I ZVEZDE: Tole, zar si već zaboravio +32?
Foto: Aleksandar Jovanović

NEMA MIRA IZMEĐU SAVEZA I ZVEZDE

RAT SAVEZA I ZVEZDE: Tole, zar si već zaboravio +32?

Fudbal -

Bivši sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević pita Karadžića da li ima amneziju kad je izjavio da klub iz Ljutice Bogdana deset godina nema tim

Tomislav Karadžić uživa da u svakoj prilici potkači i nagazi Crvenu zvezdu, a bivši sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević poručio mu je da ima amneziju pošto je zaboravio prošlu sezonu i prednost od 32 boda nad Partizanom.

Počasni predsednik FS Srbije i nekadašnji prvi čovek Partizana na proslavi titule crno-belih isprozivao je Zvezdu i sva njena rukovodstva u proteklih deset godina.

- Već deceniju Crvena zvezda nema tim, ima mnogo unutrašnjih problema i dok ih ne reši, uvek će govoriti da su Savez i predsednik ili suđenje krivi. Kad bude jednog dana igrala bolje i na domaćoj i na evropskoj sceni, ti problemi biće iza nas - rekao je Tomislav Karadžić.

foto: Fonet

Bivši sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević, koji je podneo ostavku posle odlaska Miodraga Božovića, smatra da Karadžić ne bira ni mesto ni vreme kako bi napao nekadašnjeg prvaka Evrope i sveta.

- Ne znam da li je Tole zaboravio da je Crvena zvezda prošle godine imala 32 boda prednosti nad Partizanom u jednom trenutku Superlige. Da li je to namerno zaboravio ili je u pitanju amnezija? Bili smo dominantni, ali se tad nije oglašavao. Ako se dobro sećam, bili smo i prvaci pre tri godine. A šta je on uradio s reprezentacijom? Koliko smo propustili velikih takmičenja? Tri, je l‘ tako? - rekao je Raosavljević i dodao:

- Jeste, ima Crvena zvezda problema, ali ih imaju i drugi. Nije ni kod njih sve bajno i sjajno. Terzić se bori kao lav, ostao je sam protiv svih. Kao i Zvezda.

Liga Evrope

KOSAN: ZVEZDA JE NEKAD BILA KLUB

Milorad Kosanović bio je poslednji trener koji je sa Crvenom zvezdom igrao neku od grupnih faza u Evropi. Bilo je to 2007. u Ligi Evrope, kada je nesrećni poraz od Bajerna izbacio crveno-bele.

- Činjenica je da je Crvena zvezda ozbiljan fudbal igrala pre deset godina. Da nije bilo nenormalnih dešavanja u klubu, ali i van njega, ko zna gde bi sad bila Zvezda. Ne znam zašto je Tole pominjao Zvezdu, i to baš na proslavi Partizana. To su neke njegove bitke s čelnicima Zvezde i ne bih da budem ničiji advokat - smatra Kosanović.

Kurir / Aleksandar Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Mejveder vs Mekgregor - sportska PREVARA veka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track