ATOMSKI MRAV NA CENI: Seltik bi da kupi Plavšića
Foto: Marina Lopičić

Merka ponude

ATOMSKI MRAV NA CENI: Seltik bi da kupi Plavšića

Fudbal -

Čelnici Crvene zvezde zadovoljno trljaju ruke, transfer bi mogao da bude jači od dva miliona evra

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić (21) mogao bi karijeru ovog leta da nastavi u slavnom Seltiku!

Menadžer šampiona Škotske Brendan Rodžers poslao je skauta Lija Kongertona u Poljsku na Evropsko prvenstvo kako bi na delu video mladog srpskog reprezentativca. Prvi operativac kluba iz Glazgova uživo će gedati Srđana Plavšića, a potom podneti pismeni izveštaj menadžeru. Kako navode britanski mediji, cena Srđana Plavšića je oko dva miliona evra, mada kako se sada stvari čine, Škoti će morati da odreše kesu. Škotima je posebno zanimljiv nadimak fudbalera "Atomski mrav", koji potenciraju u skoro svim tekstovima o Srđanu Plavšiću.

Naime, na adresu Crvene zvezde već su stigle ponude češke Sparte (1.500.000) i švajcarskog Bazela (2.000.000). Seltik bi morao više da plati, ili makar pristane na transfer od dva miliona evra i procente od 20 odsto prilikom naredne prodaje koji bi sledovali crveno-belima. Srđan Plavšić je jedan od najboljih fudbalera Srbije na Evropskom prvenstvu, a Škoti ga prate nekoliko meseci, pa su ga tako gledali i na derbiju protiv Partizana i Čukaričkog.

Plavšić bi u redovima Seltika trebalo da zameni Patrika Robertsa, mladog fudbalera koji se vraća u Mančester siti posle odlične jednogodišnje pozajmice.

Kurir.rs / Kurir sport / Aleksandar Radonić, Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: O čemu je Radonjić "kratko razmišljao" pre nego što je prihvatio poziv?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track