Fudbaler Partizana koji je igrao za Olimpijakos zna recept: Ovako možemo da izbacimo Grke
Marko Janković, Foto: Dado Đilas

Dobro ih poznaje

Fudbaler Partizana koji je igrao za Olimpijakos zna recept: Ovako možemo da izbacimo Grke

Fudbal -

Fudbaler Partizana Marko Janković istakao je da je Olimpijakos najteži rival kojeg su crno-beli mogli da dobiju u žrebu za Ligu šampiona, ali da ima slabiji sastav u odnosu na period kada je on bio član grčkog velikana.

"Definitivno smo dobili najjaču ekipu, iako bi svaka utakmica bila teška jer jednostavno nema lakih protivnika. Olimpijakos je tim za veliko poštovanje, ali ako hoćemo da uđemo u Ligu sampiona moramo da se takmičimo i sa najboljima. Recept je borbena i timska igra sa puno samopouzdanja", rekao je Janković.

On je poručio da ima veliki motiv da ponovo zaigra na stadionu Jorgos Karaiskakis u Pireju.

"Na istom stadionu pre tri godine igrao sam Ligu šampiona za mlade. Prva ekipa Olimpijakosa je dosta drugačija u odnosu na onu sa kojom sam ja trenirao, po meni je dosta slabija, ali u svakom slučaju to je ekipa kojoj je veliki neuspeh da ne uđe u Ligu šampiona. Najbolje poznajem Sašu Zđelara sa kojim sam i igrao u OFK Beogradu, on je moj veliki prijatelj", zaključio je mladi krilni fudbaler.

Partizan pre duela sa Olimpijakosom mora da eliminiše podgoričku Budućnost, nakon što je slavio u Beogradu 2:0 u prvoj utakmici.

Tanjug, Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Vruće kuglice i kod UEFA ?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track