TRENER ZVEZDE ČESTITAO IGRAČIMA: Evo šta je Milojević rekao posle trijumfa nad Spartom
Foto: Dado Đilas

BEZ EUFORIJE

TRENER ZVEZDE ČESTITAO IGRAČIMA: Evo šta je Milojević rekao posle trijumfa nad Spartom

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je večeras da je pobeda protiv Sparte sa 2:0 zaslužena, ali da nema mesta euforiji i da ekipu čeka težak revanš u Pragu.

"Nema mesta euforiji, igrači i navijači su zaslužili komplimente. Znali smo da nas očekuje teška utakmica, odigrali smo jedno poluvreme, ali spremićemo se da pružimo maksimum u revanš. Nema mesta euforiji, kontinuitet je važan i sada se okrećemo prvenstvu, a onda pripremi revanša", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima, svaka pobeda mnogo znači, posebno za samopouzdanje igrača.

"Na nama je da radimo, treniramo, ova pobeda nam mnogo znači za samopuzdanje, ono je bitno u život, pogotovo za sportistu. Posle svega što je Zvezda prošla, mislim da smo tu napravili najveći pomak. Igračke vrednosti nisu sporne, ali jednostavno potrebno je da više veruju u sebe", kazao je Zvezdin trener.

On ne žali što rezultat nije ubedljiviji, mada je moglo tako da bude.

"Ne razmišljam šta bi bilo kad bi bilo. Sve se dešava sa razlogom, verujem da je ovaj rezultat adekvatan. Ali, ponavljam, u revanšu nas čeka nova utakmica", poručio je Milojević.

Trener Sparte Italijan Andrea Stramaćoni bio je razočaran rezultatom i ocenio da je meč prelomljen nakon greške njegove odbrane kod prvog gola.

"Razočaran sam kako smo ušli u meč, Zvezda nas je nadigrala u toj fazi, na ovom nivou ne može tako da se uđe u meč. Zvezda je bila bolja i kasnije, ali ta greška u uvodnoj fazi je prelomila utakmicu. U drugom poluvremenu smo imali dve šanse, mislim da je, možda, rezultat i malo previsok", kazao je on. "Ipak, optimista sam kad je u pitanju revanš, samo da ne ponavljamo ovakve greške. Imaćemo sjajnu atmosferu na svom stadionu i verujem da je moguće da nadoknadimo ovu prednost Crvene Zvezde", istakao je Stramaćoni.

(Tanjug, Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) POSLE POBEDE NAD SPARTOM: Kanga đuska ispred svlačionice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track