(KURIR TV) MIROSLAV ĐUKIĆ POSLE VELIKE POBEDE PARTIZANA: Odigrali smo vrhunski! Možemo još bolje
Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

TRENER NIJE KRIO RADOST

(KURIR TV) MIROSLAV ĐUKIĆ POSLE VELIKE POBEDE PARTIZANA: Odigrali smo vrhunski! Možemo još bolje

Fudbal -

Fudbaleri Partizana slavili su nad Videotonom sa 4:0 u plej-ofu Lige Evrope, a trener šampiona Srbije Miroslav Đukić nije krio emocije.

Izabrancii Miroslava Đukića na gostujućem terenu zadali su bolan udarac Videotonu, te su sa četiri gola u mreži mađarskog tima obezbedili jesen u Evropi!

Đukić je bio prezadovoljan igrom svojih pulena, te nije radost posle velike pobede.

"Veoma sam srećan što smo se plasirali u grupnu fazu. Srećan sam zbog kluba, igrača, navijača. Zaista smo odigrali vrhunski meč protiv Videotona u ovako jednoj teškoj utakmici. Na kraju je meč bio lak" rekao je Djukić novinarima u Felčutu.

Partizan se večeras plasirao u grupnu fazu Lige Evropa, pošto je ukupnim rezultatom 4:0 eliminisao Videoton. U prvoj utakmici prošlog četvrtka u Beogradu bilo je 0:0.

"Videoton je zaista dobra ekipa. Glavno je to što smo ušli dobro u meč i što smo uspeli da ih kaznimo na kontre. Nismo mi toliko bolja ekipa kao što pokazuje rezultat. Ovo što smo danas pobedili je plod dobre efikasnosti. Ekipa je išla tim tokom svih 180 minuta", rekao je Djukić.

On je dodao da ga raduje dobra realizacija, kao i da je ekipa bila pod malim pritiskom ulaska u Ligu Evropa.

"Ovo je velika injekcija za ekipu. Imamo još mnogo da napredujemo. Bitno je da ekipa odigrala vrhunski, ali i da izvučemo pouke iz ovoga", kazao je on.

kurir.rs / Dejan Ignjatović

foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ovo sigurno niste znali a ne ide u prilog ni Zvezdi ni Partizanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track