(KURIR TV) CRVENO-BELI PUCAJU OD SREĆE: I noge otkazuju... Bravo za Partizan!
Foto: Dado Đilas

ZVEZDA U LIGI EVROPE

(KURIR TV) CRVENO-BELI PUCAJU OD SREĆE: I noge otkazuju... Bravo za Partizan!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde sijali su od sreće posle ulaska u Ligu Evrope svesni koliki su uspeh postigli.

Zvezda je večeras u revanšu na "Marakani" pobedila Krasnodar 2:1 i eliminisala ruskog predstavnika koji je bio bolji u prvom meču - 3:2.

"Ne znam šta da kažem, želeo bih ovu pobedu da posvetim navijačima, svojoj ženi Snežani i svom sinu. Naravno, verujem u ovu ekipu, verujem u ovog trenera, ceo stručni štab, kao što navijači veruju nama, tako smo i mi verovali. Ovo je istorijski momenat za Srbiju, za klub, za navijače", rekao je golman Milan Borjan, koji je u poslednjim trenucima meča imao odbranu vrednu plasmana u Ligu Evrope.

Osvrnuo se i na uspeh Partizana.

"Ovo je trebalo Srbiji. da uđu dve ekipe u Evropu, da se vratimo na evropsku scenu i mislim da će biti veoma zanimljiv derbi u nedelju. Nemerljive su stvari, svaka utakmica nosi drugačiju energiju, mi ćemo da se spremimo za derbi pa ćemo da vidimo. Za takve utakmice ne može da ponestane energije, samo da se koncentrišemo. Lep osećaj, cela ekipa je daanas odradila veliki posao, pokazali smo koliko smo veliki klub i vratili ono što treba Crvenoj zvezdi, Srbiji i našem narodu. Emocije su nestvarne, sreća i nešto neopisivo. Noge su mi otkazale", zaključio je Borjan.

Vujadin Savić je rekao da mu je posebno drago što su mu posle utakmice čestitali otac i majka.

"Drago mi je i što je i Partizan ušao u Ligu Evrope. Čestitam im.To je dobro za srpski fidbal", poručio je Savić i osvrnuo se na sutrašnji žreb:

"Ne znam ko je ušao. Voleo bih miks, jače i slabije ekipe u grupi. Videćemo ko ce doći. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa svima".

I Filip Stojković je apostrofirao važnost uspeha.

"Presrećan sam što Srbija ima dva predstavnika u Evropi. U nedelju ćemo da vidimo ko je bolji u Srbiji", podvukao je Stojković.

Slavoljub Srnić je u dahu govorio:

"Ovo je Zvezda, za ovo se živi! Jovičić je bio s nama i slao nam pozitivnu energiju".

Ni Mičel Donald nije mogao da sakrije emocije:

"Želim da ostanem. Srećan sam što sam deo ovako velike familije kakva je Crvena zvezda. I zato želim da ostanem", rekao je Donald.

Gelor Kanga tvorac remek dela na početku drugog poluvremena je poručio:

"Želim da ostanem, ali moramo da pričamo o primanjima".

(Aleksandar Radonić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track