(VIDEO) PETARDA SUBOTIČANA NA KARAĐOĐU: Spartak deklasirao Vojvodinu 5:0 u Novom Sadu
Foto: fkvojvodina.rs

(VIDEO) PETARDA SUBOTIČANA NA KARAĐOĐU: Spartak deklasirao Vojvodinu 5:0 u Novom Sadu

Fudbal -

Fudbaleri Vojvodine doživeli su pravi šamar na Karađorđu pošto su izgubili od Spartaka rezultatom 0:5.

Subotičani su neočekivano poveli u 33. minutu. Prilikom jedne povratne lopte ka odbrani Vojvodine, došlo je do nesporazuma između Alveša i Rockova, pa je Brazilac glavom gurnuo loptu iza leđa golmana Vojvodine, što je iskoristio Ivanović i prosledio u nebranjenu mrežu.

U 54. minutu gosti su poveli sa 0:2. Posle pasa u šesnaesterac Vojvodine, duel Babića i Abaza sudija Majo Vujović okarakterisao je kao jedanaesterac za tim iz Subotice, a siguran izvođač najstrože kazne bio je Nikolić i tako povisio prednost svog tima.

U 69. minutu, gosti su došli i do trećeg gola. Glavčić je poveo loptu sa svoje polovine, prošao pored dvojice igrača Vojvodine i proigrao Nikolića, a on je sa gol aut linije centrirao na drugu stativu, gde je Ivanović glavom sproveo loptu u mrežu.

Od 72. minuta, crveno-beli su ostali sa igračem manje na terenu, pošto je crveni karton zbog prekršaja na sredini terena dobio Stefan Mihajlović. U 81. minutu Subotičani su postigli svoj četvrti gol. Lakićević je želeo glavom da vrati loptu do Rockova, ali je Nikolić presekao taj pas i zaobišao golmana Vojvodine, te s lakoćom poslao loptu sa dva metra u nebranjenu mrežu za ogromnu pobedu gostiju - 0:5.

U preostalim mečevima, treba istaći da je Mladost iz Lučana razbila Borac rezultatom 4:1, Mačva je kao gost iznenadila Voždovac i slavila - 2:0. Radnički je na svom Čairu remizirao sa Radnikom - 2:2, dok je Napredak kao domaćin bio bolji od Javora - 2:1.

Kurir sport, Foto: fkvojvodina.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track