(VIDEO) SEVALE PESNICE U NOVOM SADU: Potukli se navijači i funkcioneri Vojvodine u loži stadiona Karađorđe
Foto: Printskrin

Skandal na stadionu

(VIDEO) SEVALE PESNICE U NOVOM SADU: Potukli se navijači i funkcioneri Vojvodine u loži stadiona Karađorđe

Fudbal -

Fudbaleri Vojvodine doživeli su jedan od najtežih poraza u istoriji kluba na meču protiv Spartaka u Novom Sadu (0:5).

Stadion "Karađorđe" odavno nije bio svedok takve bruke Novosađana na terenu, ali se još veća bruka dogodila u loži stadiona u Novom Sadu.

U finišu utakmice, pri rezultatu 3:0 za goste, došlo je do sukoba igrača dva kluba posle jezivog starta fudbalera domaćih Stefana Mihajlovića. Mihajlović je odmah zaradio crveni karton, pa su strasti ubrzo smirene na terenu, ali je onda nastao problem na zapadnoj tribini.

Nezadovoljni navijači Vojvodine počeli su da skandiraju "Uprava napolje".

Pojedini su se okrenuli ka svečanoj loži gde su sedeli čelnici kluba. Na meti su bili predsednik kluba Dušan Mijić i predsednik Nadzornog odbora Dragoslav Vuković. Od četvorice funkcionera, dvojica su se fizički sukobila sa navijačima.

Ubrzo je morao da interveniše i kordon policije, koji je razdvojio navijače i funkcionere.

- Posle ovog sramnog poraza naše ekipe, pravo je gledalaca da izraze svoje nezadovoljstvo. Kupili su ulaznice i time stekli mogućnost da negoduju. Međutim, ne shvatam pojedince koji su se zaletali ka loži i pitam se šta bi bilo da ne postoji ona ograda koja taj deo gledališta deli od onog gde su smešteni ostali gledaoci i navijači. Porazi se u sportu dešavaju, ali ovo nije bio način za civilizovanu komunikaciju. Činimo sve da klub izvučemo iz raspada i zato ne prihvatam način na koji su pojedinci reagovali - rekao je Dušan Mijić, a preneo novosadski Dnevnik.

Nemile scene sa "Karađorđa" možete videti na 1:50 u video prilogu.

Kurir sport

Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track