PODRŠKA MALIŠANIMA: Fudbalski reprezentativci Kolarov i Milivojević posetili Sigurnu kuću
Foto: Tanjug/Rade Prelić

Značajna poseta

PODRŠKA MALIŠANIMA: Fudbalski reprezentativci Kolarov i Milivojević posetili Sigurnu kuću

Fudbal -

Fudbalski reprezentativci Srbije Luka Milivojević i Aleksandar Kolarov posetili su Sigurnu kuću u kojoj borave žene - žrtve nasilja sa decom.

Mališani će biti gosti na utakmici reprezentacije Srbije sa Moldavijom u subotu 2. septembra od 18 časova.

Deca su se najviše obradovala poklonima, loptama i dresovima koje su im uručili reprezentativci, a Milivojević kaže da je zbog toga izuzetno srećan.

- Mi kao reprezentativci treba da se trudimo da učestvujemo što više u ovakvim akcijama i tu ima puno dece kojima treba pomoć. S jedne strane mi je drago kada vidim koliko Grad Beograd pomaže, a s druge strane mi je žao što su deca ovde, ali mislim da ćemo svi zajedno dati maksimalnu podršku da se vrate normalnom životu, rekao je Milivojević.

Koordinatorka Sigurna kuće Vesna Stanojević kaže da je reč o izuzetno značajnoj poseti, a posebno je zahvalna zbog toga što će deca prisustvovati utakmici reprezentacije za nekoliko dana.

- Poseta je značajna za njihov osećaj podizanja lične vrednosti. Posebno se radujem što će prisustvovati utakmici i što će steći utisak da su važni i da postoje ljudi koji misle o njima, rekla je Stanojević.

Stanojević je izrazila nadu da će se saradnja sa Fudbalskim savezom Srbije nastaviti i da će u budućnosti biti sličnih akcija.

Tanjug

Foto: Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zbog koga morate da gledate EP u košarci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track