BRUKA: Crno-beli ponovo izvisili kod RTS!
Foto: Dado Đilas

Prenos samo na Areni sport

BRUKA: Crno-beli ponovo izvisili kod RTS!

Fudbal -

Radio-televizija Srbije opet će direktno prenositi samo utakmicu Crvene zvezde u Ligi Evrope

Šampion države Partizan ponovo je „izvisio“ kod RTS, pa na Javnom servisu neće biti direktnog prenosa meča Lige Evrope iz Švajcarske između crno-belih i Jang bojsa.

Partizan i Crvena zvezda u četvrtak startuju u drugom po jačini klupskom takmičenju u Evropi, a Radio-televizija Srbije će prenositi samo utakmicu sa stadiona „Rajko Mitić“: Crvena zvezda - BATE Borisov. S druge strane, samo oni srećnici među navijačima Partizana čiji kablovski operater u ponudi ima Arenu sport imaće priliku da vide svoje ljubimce da delu.

Ovo je već drugi put da Partizan ostaje bez direktnog prenosa važnog meča na RTS. Slična situacija je bila i kad su crno-beli igrali s Videotonom u Mađarskoj. Tada je u poslednji trenutak Arena sport uspela da obezbedi sliku i ton, pa su fanovi crno-belih mogli da uživaju u sjajnoj igri i velikoj pobedi kluba iz Humske.

Pola godine van terena

KOSOVIĆ POKIDAO LIGAMENTE!

Fudbaler Partizana Nebojša Kosović povredio je prednje ukrštene ligamente kolena na utakmici između Kazahstana i Crne Gore (0:3), odigrane 1. septembra u Astani. Igrač je došao u reprezentaciju u rovitom stanju, pošto je koleno povredio na meču između crno-belih i Voždovca. Medicinski eksperti utvrdili su stepen povrede kod poznatog doktora Gordana Gavrilovića. S obzirom na težinu povrede, Kosovića čeka pauza od najmanje šest meseci.

Kurir / E.K.

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR SPORT UŽIVO): Ovo su najbrži igrači Premijer lige. Iznenadićete se!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track