ZVEZDA ČEKA BATE: Nema straha, pobeđujemo!
Foto: Dado Đilas

JURIIIŠ NA LIGU EVROPE

ZVEZDA ČEKA BATE: Nema straha, pobeđujemo!

Fudbal -

Trener Vladan Milojević samouvereno kaže da se klub vratio tamo gde pripada i da igrači ne osećaju pritisak pred duel s Belorusima na Marakani

Fudbaleri Crvene zvezde večeras (21.05) dočekuju beloruski BATE Borisov u svojoj prvoj utakmici grupne faze Lige Evrope posle deset godina.

Trener crveno-belih Vladan Milojević samouvereno poručuje da se njegovi igrači neće zadovoljiti pukom činjenicom da su učesnici evropskog takmičenja.

Biće pune tribine

Cilj je pobeda pred domaćom publikom, jer se očekuje više od 50.000 ljudi na stadionu „Rajko Mitić“.

- Došli smo do onoga što je cela zvezdaška javnost dugo čekala. Vratili smo se na mesto koje nam pripada. Želimo da Crvena zvezda svake godine bude učesnik ovako velikih takmičenja. Ne bih želeo da se zadovoljimo bilo kakvim rezultatom, što je deo našeg mentaliteta. Daćemo sve od sebe da odemo korak dalje, da pobedimo - rekao je Milojević i otkrio šta zna o prvaku Belorusije:

Gosti iskusni

- Redovno igraju u Evropi, imaju sistem rada, ne menjaju mnogo tim. Fizički su jaki, trkački moćni, rade planski, što je njihova snaga.

Na pitanje Kurira da li je ekipa pod pritiskom, Milojević je odgovorio:

- Pritisak je nešto sa čime mora da se nosi svaki sportista. Ako se fokusiramo na rad i ono što želimo, pritisak se i ne oseća. Kad se ne plašiš, onda nema ni pritiska. Verujemo u sebe i nemamo razloga ni za kakav strah - istakao je Milojević.

foto: Infografika

Aleksandar Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Ovo su timovi sa kojim će Zvezda i Partizan Večeras istrčati na teren

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track