SVE JE IPAK U PARAMA: Ceo Bajern vredi manje od Nejmara
Foto: EPA Yoan Valat, Kurir, Reuter

Evo zašto je nemački gigant demoliran u Parizu

SVE JE IPAK U PARAMA: Ceo Bajern vredi manje od Nejmara

Fudbal -

Fudbaleri PSŽ pregazili su šampona Nemačke sa 3:0 u Ligi šampiona i potvrdili da ulaganjem novca imate zagarantovan uspeh

Da li je preksinoćnjim porazom minhenskog Bajerna od PSŽ sa 3:0 fudbal definitivno izgubio bitku s novcem? Izgleda tako.

Dokaz smo dobili na Parku prinčeva jednostavnim pogledom na vrednost startnih jedanaest igrača u oba tima. Zapravo, startnih jedanaest u Bajernu i samo jednog u PSŽ! Brojke ne lažu, na kupovinu svog prvog tima za utakmicu sa PSŽ Bajern je potrošio 188,65 miliona evra, dok je katarski gazda „svetaca“ samo za Nejmara istresao 222 miliona.

foto: EPA Yoan Valat, Kurir, Reuter

U najavi utakmice ofanzivac minhenskog giganta Arjen Roben smelo je ustvrdio da činjenica da su igrači Parižana među najskupljima na svetu neće uticati na ishod susreta jer „novac ne postiže golove“, a posle debakla u glavnom gradu verovatno se dobro ujeo za jezik.

- Neću da pričam o tome, jer je svaka reč suvišna. Najvažnije je da sada, kao tim, nađemo mir, a svi oni koji izražavaju nezadovoljstvo nisu od pomoći ovom timu - rekao je Roben.

foto: EPA Yoan Valat, Kurir, Reuter

Da je novac glavni problem, videlo se i iz transparenta navijača Bajerna, koji su nezadovoljni cenom ulaznica napisali: „75 evra za kartu? Nismo mi Nejmar. Cene moraju biti pristupačnije“.

Za ono što su u Parizu videli od svojih ljubimaca, mogli su da traže i odštetu za pretrpljenu patnju. Jer sve je u parama.

Na kraju, ceh je platio trener Karlo Anćeloti...

Gojko Filipović - Foto: Reuters; EPA; Kurir

foto: EPA Yoan Valat, Kurir, Reuter

Sanjol na klupi

ANĆELOTI DOBIO OTKAZ

Karlo Anćeloti više nije trener Bajerna! Ono o čemu se šuškalo još pre poraza od PSŽ dobilo je potvrdu juče po podne. Upražnjeno mesto zauzeće njegov dosadašnji pomoćnik Vili Sanjol.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Evo zašto su Zvezda i Partizan nestali sa terena u drugom poluvremenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track