BIVŠA DIREKTORKA PARTIZANA TALIJA ZA ZVEZDU: Borjan ne prima gol kad ga Sneža bodri!
Foto: Profimedia, Instagram

DOKAZ

BIVŠA DIREKTORKA PARTIZANA TALIJA ZA ZVEZDU: Borjan ne prima gol kad ga Sneža bodri!

Fudbal -

Supruga golmana crveno-belih išla na sva evropska gostovanja, osim u Krasnodar, i donosila sreću Milanu i njegovoj Zvezdi

Kad je prvi put otišla na Marakanu da bodri Zvezdu, bivšoj direktorki Partizana su govorili: „Ma nemoj sad, čekaj, napravićeš pritisak Milanu, navijači ga neće primiti zbog tebe“ i slično.

Ipak, Snežana Filipović Borjan je do te mere verovala u svog supruga da se oglušila o komentare i bila najsnažnija podrška golmanu crveno-belih od njegov debija do danas. I ne samo to, ispostavilo se da je Snežana postala prava talija za Zvezdu, jer crveno-beli nisu nijednom kiksnuli kad je ona s tribina ili iz lože stadiona bodrila Milana Borjana.

- Direktorka, nastavi da nam čuvaš Milana i bodriš Zvezdu - s osmehom joj se jednom prilikom obratio Zvezdan Terzić u prisustvu Kurira.

Ne zna za poraz

I zaista, bivša direktorka Partizana propustila je samo jedno internacionalno gostovanje Crvene zvezde otkad je Borjan došao na Marakanu, poraz u Krasnodaru. Na ostalim ima maksimalan skor - sve pobede, čak bez primljenog gola.

foto: Profimedia, Instagram

Gori Keln

- Gori Keln, jer je moj muž prava mačka - napisala je Snežana uz fotografiju sa stadiona u Nemačkoj posle velike pobede Zvezde nad ovim bundesligašem (1:0).

Bračni par Borjan ima desetomesečnog sina Filipa, a nakon meča u Kelnu ponosna majka i supruga posvetila je još jednu posebnu poruku Milanu na Instagramu:

- Samo mi znamo koliki si bol trpeo u želji da braniš, jer si moja mačka i kralj!

Goran Andelković - Foto: Instagram; Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track