DEKI STANKOVIĆ PODRŽAO ORLOVE: Naježiće vas poruka koju je poslao uoči meča odluke!
Foto: Dragan Kadić/Dado Đilas

Svim srcem uz Srbiju

DEKI STANKOVIĆ PODRŽAO ORLOVE: Naježiće vas poruka koju je poslao uoči meča odluke!

Fudbal -

Optimista Verujem u našu ekipu i znam da u njoj ima dovoljno iskustva i kvaliteta za plasman na Mundijal, poručio pred meč sa Gruzijom legendarni srpski fudbaler

Srpski „orlovi“ večeras protiv Gruzije igraju utakmicu odluke i sada im je neophodna ogromna podrška i vera u njihov uspeh.

Niko to ne zna bolje od Dejana Stankovića, legende srpskog fudbala.

Deki je uvek, kada je naša reprezentacija u pitanju, bio tu da bodri i ohrabri momke. Tako je i ovaj put, na poslednjoj prepreci pred konačni cilj.

foto: Reuters

Navijači nas nose

- Svim srcem sam uz Srbiju, kao što sam bio od samog početka kvalifikacija i kao što, uostalom, jeste i treba da bude cela naša zemlja - rekao je Stanković za Kurir.

Deki je dodao da je podrška ono što trenutno igra veliku ulogu u celoj priči jer samo pred punim stadionom igrači mogu da pruže partiju koja nas vodi u Rusiju.

foto: Profimedia

Najvažniji meč

- Podrška je sada najvažnija jer je pred selektorom Muslinom i njegovim igračima ključna utakmica. Verujem u našu ekipu i da u njoj ima dovoljno iskustva i kvaliteta za plasman na Mundijal - zaključio je Stanković.

foto: Beta AP

Biće luda atmosfera PRODATO 30.000 ULAZNICA

Imaće reprezentacija Srbije odličnu podršku s tribina stadiona „Rajko Mitić“ u odlučujućoj utakmici za plasman na Mundijal u Rusiji protiv Gruzije, pošto je do zaključenja ovog broja Kurira, kako je Tanjugu potvrđeno u Savezu, prodato skoro 30.000 ulaznica.

Anja Vukašinović

Foto: Dado Đilas/Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Beograđani, večeras ne smete da se obrukate

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track