TOŠIĆ SIGURAN U POBEDU ORLOVA: Bambi veruje u plasman na Mundijal u Rusiji
Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

žao mu što nije sa njima

TOŠIĆ SIGURAN U POBEDU ORLOVA: Bambi veruje u plasman na Mundijal u Rusiji

Fudbal -

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da veruje da će reprezentacija Srbije večeras pobediti Gruziju i plasirati se na Svetsko prvenstvo 2018.

"Žao mi je što nismo uspeli sve da rešimo u utakmici u Beču. Nadam se da ćemo danas... Ne da se nadam, nego sam siguran. Da nam je neko rekao pre početka kvalifikacija da će nam poslednja utakmica i pobeda protiv Gruzije doneti direktan plasman, svi bismo rekli - to je to. Došli smo do toga, nadam da ćemo večeras uspeti da smognemo snage i da pobedimo Gruziju pred punim tribinama", rekao je Tošić novinarima na otvaranju novog Partizanovog šopa u centru Beograda.

Fudbalska reprezentacija Srbije će večeras igrati protiv Gruzije u poslednjem kolu kvalifikacija. Pobeda joj garantuje direktan plasman na Svetsko prvenstvo koje će se održati sledeće godine.

Tošić zbog povrede nije mogao da pomogne reprezentaciji u meču protiv Austrije u Beču, a propustiće i današnji duel protiv Gruzije. Kako je naveo, teško mu je što ne može da pomogne saigračima iz reprezentacije.

"Nisam imao mnogo prilike da igram, ali sam bio u timu za svaku utakmicu i navikao sam da budem tamo, tako da mi je žao što nisam mogao i sada. Bio sam Beču da bodrim saigrače, tako će biti i večeras... Krivo mi je jako, pogotovo što je i Partizan imao dosta bitnih utakmica, ali to su stvari koje nisam mogao da utičem", rekao je Tošić.

Utakmica izmedju Srbije i Gruzije igra se večeras od 20.45.

Beta, foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Beograđani, večeras ne smete da se obrukate

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track