(FOTO) ORLOVI LUMPOVALI DO ZORE: Prijovićka zapevala Prijoviću, Stojke uzeo mikrofon i razvalio!
Foto: Promo/Gotik

Bez selektora u provod

(FOTO) ORLOVI LUMPOVALI DO ZORE: Prijovićka zapevala Prijoviću, Stojke uzeo mikrofon i razvalio!

Fudbal -

Velike pobede zaslužuju velika slavlja! A upravo jedno takvo imali su fudbaleri Srbije, koji su plasman na Svetsko prvenstvo obeležili lumpovanjem do zore!

1 / 8 Foto: Promo/Gotik

Nakon ludnice na stadionu i slavlja u svlačionici, "orlovi" su se picnuli i uputuili u jedan beogradski restoran, a nakon njega u klub Gotik gde su sasvim zasluženo uživali do ranih jutarnjih sati!

Pošto su prvo uživali u zvucima narodne muzike uz pesme Aleksandre Prijović, deo Muslinove čete nakon toga uputio se u noćni klub gde je slavlje nastavljeno u nešto drugačijem ritmu.

Jedan od najveselijih među "orlovima" bio je golman reprezentacije Vladimir Stojković koji se latio mikrofona i zapevao nekoliko numera na oduševljenje svih prisutnih.

Prijovići se konačno upoznali

Napadača srpske reprezentacije mnogi povezuju sa pevačicom Aleksandrom Prijović, jer smatraju da su njih dvoje brat i sestra.

Nisu u rodbinskim vezama, ali fudbaler rado sluša njene pesme. Posle utakmice sa Gruzijom njih dvoje su se i upoznali na slavlju u jednom beogradskom restoranu.

- Čuo sam nekoliko njenih pesama, ali nije da je slušam non-stop. Slušam skoro sve vrste naše muzike, čak i rep. Narodnjake, pop hitove. Bitno je da je naša, srpska muzika - otkrio je Prijović.

Anja Vukašinović/Kurir sport

Foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kako je brzi voz iz Ćičevca, udario Jokića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track