CECA GA JE DOVELA U OBILIĆ Milan Živadinović: Fudbaleri treba da se klone starleta i kriminalaca!
Foto: Dragana Udovičić, Printskrin

BEZ DLAKE NA JEZIKU

CECA GA JE DOVELA U OBILIĆ Milan Živadinović: Fudbaleri treba da se klone starleta i kriminalaca!

Fudbal -

Bivši selektor Jugoslavije Milan Živadinović bez dlake na jeziku govorio je o trenutnom stanju u fudbalu, ali o dešavanjima van fudbalskih terena.

Velika 'rak rana' današnjih fudbalera svakako jesu starlete za koje Živadinović tvrdi da su postojale i u njegovo vreme, pa je tako na videlo isplivala i priča o čuvenoj Tofiti.

"Ona je bila rokačica i primačica svih fudbalera kad nemaju gde da idu. Bila je ružna ko lopov! Ja sam se od tih žena brano lako, bilo mi je ispod časti da budem sa takvim ženama. Pravila ponašanja u Crvenoj zvezdi su bila takva da nisi smeo da budeš sa ku**ama. Tada su i onje držale do sebe, a ove današnje, ako ne promene bar desetrocu...", rekao je popularni Živa u emsiji "Intervju".

foto: Printscreen

Milan Živadinović nije birao reči ni kada je opisvao današnju elitu.

"Starlete se ne kupaju po dve godine, a znate kako se one zovu? Elita! A ja ću malo ružno da kažem "upala vam ki*a" E to smo mi", nastavio je u svom stilu, a zatim je odgovorio i na jedno interesantno pitanje a to je koji je njegov omiljeni dezedorans?

"Ja od parfema volim "Kuros" i kod kuće ima kolekcije luksuznih parfema i volim da se namirišem i da prođem ulicama da im ostanem u sećanju. Ja dok sam bio trener proveravao sam gaće fudbalerima. A danas kada pogledam utakmicu kao da igraju migranti iz Sirije. Neobrijano, neokupano...", rekao je Živadinović.

foto: Printscreen

Jedno od pitanja glasilo je i šta misli o tituli Obilića iz 1998. godine?

"Milslim da je Željko bio ambiciozan i da je napravio dobar tim, da nije dozvoljavao da mu nameštaju utakmice. Ja sam radio u tom klubu kada su ubili Arkana. Zvali su me Ceca i Binić koji je tada bio direktor u Obiliću i ja sam sa zadovoljstvom to radio", otkrio je Živadinović.

kurir.rs / kurir sport

foto: Printskirn

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track