ILIEV NE GUBI NADU: Biće Sejduba Suma kao Leonardo
Foto: Reuters

I dalje veruje u fudbalera iz Gvineje

ILIEV NE GUBI NADU: Biće Sejduba Suma kao Leonardo

Fudbal -

Sportski direktor crno-belih traži još malo vremena za najskuplje pojačanje i podseća da je prošle godine kroz isti pritisak prolazio i Brazilac

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev otkrio je da Partizan više nema vremena da čeka najskuplje pojačanje u istoriji kluba Sejdubu Sumu!

Fudbaler iz Gvineje stigao je letos u Humsku za dva miliona evra iz Slovana iz Bratislave, a prvi operativac kluba Iliev najavio ga je kao najveću bombu prelaznog roka. Ipak, navijači Partizana dosad su videli Sumu u skromnom izdanju, a malo je reći da omaleni fudbaler nije opravdao ni dinar od novca koji je uložen u njega.

- Dosta se priča o Sumi. Valja podsetiti da smo imali „slučaj Leonardo“ prošle godine. Brazilac nije mogao da podnese ogroman pritisak u klubu. Samo ja znam da je dva ili tri puta hteo da napusti Partizan. Uspeo sam Leonarda da zadržim i on je sve vratio na kraju. Bio je najbolji fudbaler i doneo nam duplu krunu - objašnjavao je Ivica Iliev na panelu Kurira na Sajmu medija, a potom nastavio:

- Hajde Sumi da damo šest meseci! Da ga istrpimo. Evo još dva primera. Tjeri Anri je bio najgori igrač u Juventusu kad je došao, isto i Denis Bergkamp u Interu. Kada su došli u Arsenal, oni su eksplodirali. Pitanje je da li ćemo pronaći hemiju sa Sumom. Samo malo strpljenja. Verujem da hoćemo.

foto: Marina Lopičić

Za dve godine, koliko obavlja funkciju sportskog direktora, Iliev nije mnogo grešio u izboru pojačanja. U razgovoru nam je rekao da veruje u Sumu i da se nada da on neće biti njegova prva greška.

Kurir / A. R.

Foto: Marina Lopičić, Reuters, Saša Pavlić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Da li su fudbalske sudije potrošna roba za jednokratnu upotrebu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track