KRSTAJIĆ: Hvala Kokezi i Bunjevčeviću, u Aziji želimo da zadržimo pravu atmosferu
Foto: Nebojša Mandić

Okuplja se reprezentacija

KRSTAJIĆ: Hvala Kokezi i Bunjevčeviću, u Aziji želimo da zadržimo pravu atmosferu

Fudbal -

Vršilac dužnosti selektora reprezentacije Srbije Mladen Krstajić izjavio je danas da će se potruditi da zadrži dobru atmosferu u ekipi i ostvare pozitivni rezultati u prijateljskim mečevima protiv Kine i Južne Koreje.

Krstajić će voditi "orlove" na azijskoj turneji nakon što je doskorašnji selektor Slavoljub Muslin dobio otkaz, uprkos plasmanu na Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine.

"Kao i uvek, idemo na to da ostvarimo pozitivan rezultat. Momci će sigurno biti umorni kako od igranja u klubovima, tako i od napornog puta. Moramo se potruditi da atmosfera bude na vrhunskom nivou i da igrači budu što odmorniji za svaki meč. Nema mnogo vremena za pripremu, a protivnici kao što su Kina i naročito Južna Koreja zaslužuju veliki respekt", rekao je Krstajić za sajt FSS.

On se zahvalio predsedniku FSS Slaviši Kokezi i sportskom direktoru Goranu Bunjevčeviću na ukazanoj šansi.

"Oni su me pozvali da budem deo stručnog štaba i u maju prošle godine, a evo i sada su imali ključnu ulogu u tome da trenutno budem na ovom mestu. Proveo sam više od godinu dana u radu sa ovim momcima koji su odlični igrači i ljudi. Imali smo dobru saradnju za koju verujem da može da bude još bolja".

Njega su posebno obradovali rezultati Partizana i Crvene zvezde u Ligi Evrope.

"Za dobrobit srpskog fudbala radujem se uspesima Crvene zvezde i Partizana. Plasman u naredni krug bio bi zaista veliki uspeh", zaključio je bivši fudbaler i funkcioner Partizana.

Reprezentacija Srbije odlazi na azijsku turneju u utorak, tri dana uoči utakmice protiv Kine u Gvangdžou i 14. novembra protiv Južne Koreje u Busanu.

Tanjug

Foto: Nebojša Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO! Kokeza novi reprezentativac Srbije?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track