BENZEMA IZGUBIO NADU: Propuštam SP zbog seks-trake i Dešana
Foto: Reuters

PROMENIO MIŠLJENJE

BENZEMA IZGUBIO NADU: Propuštam SP zbog seks-trake i Dešana

Fudbal -

Napadač Real Madrida Karim Benzema promenio je mišljenje posle odbijanja selektora Didijea Dešana da ga vrati u reprezentaciju Francuske i poručio da je izgubio nadu da će igrati na Mundijalu u Rusiji.

Dešan je odstranio Benzemu iz reprezentacije posle skadala sa saigračem iz reprezentacije Mateom Valbuenom, kome je golgeter Reala želeo da iznudi novac za svoje "sumnjive" prijatelje ucenjujući ga seks-trakom.

"Naravno da ću propustiti Svetsko prvenstvo zbog trake. Bilo je mnogo priče oko te afere, ali mislim da sport mora da bude izvan toga. Svi koji su bili uključeni u taj slučaj zaboravili su na fudbal, dve godine nisam igrao za reprezentaciju, nemam problem sa selektorom, ali mislim da nikada neću zaigrati dok je na toj funkciji Dešan", rekao je Benzema za francuski Kanal plus.

On je otkrio da je sa Dešanom pričao o tome pre prvenstva Evrope u Francuskoj, ali da je nije dobio objašnjenje zašto je van tima.

"Ranije smo se poštovali međusobno, ali posle afere se okrenuo protiv mene i to me boli. Želim u Rusiju, ali sam svestan koliko je komplikovano. Nemam nikakav problem sa saigračima iz reprezentacije", zaključio je Benzema.

Ovaj 30-godišnji fudbaler pre samo dve nedelje izjavio je da vidi sebe u nacionalnom timu na Svetskom prvenstvu, ali je Dešan samo dva dana kasnije odbacio navode da bi mogao da promeni odluku.

Benzema je poslednji meč za Francusku odigrao je u oktobru 2015. godine kada je dao dva gola Jermeniji (4:0) u prijateljskoj utakmici.

kurir.rs / Tanjug

foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Zvezda među 10 najboljih klubova u Evropi! Evo i zbog čega

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track