ŠOKANTNA ISPOVEST SLAVNOG FUDBALERA: Hteo sam da se ubijem zbog porodice, nikad nisu bili uz mene, samo su tražili novac
Foto: Fonet/AP

Muke jednog od najboljih igrača Afrike

ŠOKANTNA ISPOVEST SLAVNOG FUDBALERA: Hteo sam da se ubijem zbog porodice, nikad nisu bili uz mene, samo su tražili novac

Fudbal -

Jedan od najboljih afričkih fudbalera ikada, Emanuel Adebajor izneo je šokantne detalje iz privatnog života.

Napadač iz Toga je tokom karijere zaradio puno novca, a upravo je bogatstvo bilo razlog velikih problema kroz koje je prolazio.

Adebajor je tokom karijere nastupao za velikane evropskog fudbala poput Totenhema, Arsenala, Mančester sitija, Reala...

Za vreme igranja u Arsenalu i Totenhemu zarađivao je oko 200.000 evra nedeljno, a u velike probleme je upao kada je njegova porodica počela da se otima oko para.

- Zbog njih sam više puta htio da se ubijem. Moju porodicu interesuje samo moj novac, a ne ja. Recimo, bio sam povređen, i to ozbiljno, dok sam bio u Totenhemu, a braća me nijednom nisu pitala kako sam, već samo tražili da im šaljem novac - za školarinu deci, za ovo, za ono... - rekao je 33-godišnji fudbaler koji trenutno nastupa za Bašakšehir u Turskoj.

Adebajor kaže da već duže vreme nije u kontaktu sa porodicom.

- Tužno je kada porodicu izvučeš iz siromaštva, a onda postanu nezajažljivi. Nikada im nije dosta, ne cene ništa što sam uradio za njih, mada mislim da su moja dva mlađa brata izmanipulisana od članova šire familije. Morao sam ovo da ispričam, jer bi mogle da se pojave priče kako nisam uradio ništa za njih. Prekinuo sam kontakte, često menjam brojeve telefona, kako ne bi mogli da me dobiju - kazao je Adebajor.

Od svih u porodici, posebno loš odnos ima sa majkom. Nju je pre nekoliko godina optužio da je koristila crnu magiju kako bi mu naudila.

Kurir sport

Foto: Fonet/AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO:Ovo je razlika između Srba i Amerikanaca. Oni zarađuju i od poraza

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track