DENIĆ PRESUDIO NA BANJICI: Rad bolji od Mladosti, pobeda Napretka u Surdulici
Foto: fkrad.rs

SUPERLIGA

DENIĆ PRESUDIO NA BANJICI: Rad bolji od Mladosti, pobeda Napretka u Surdulici

Fudbal -

Fudbaleri Rada pobedili su danas u Beogradu ekipu Mladosti iz Lučana sa 1:0, u utakmici 18. kola Super lige Srbije.

Jedini gol na utakmici postigao je Đorđe Denić u 39. minutu.

Ekipa sa Banjice se ovom pobedom popela na 14. mesto na tabeli i sada ima 14 bodova, dok je Mladost i dalje deseta sa šest bodova više.

Prvo poluvreme na stadionu "Kralj Petar Prvi" nije donelo mnogo uzbuđenja. Bitka se uglavnom vodila na sredini terena, ali je ipak u tom periodu viđen jedini gol na utakmici.

Posle dobrog kontranapada "građevinara" u 39. minutu i nakon proigravnja Bogdana Mladenovića sa desnog boka, Đorđe Denić je preciznim udarcem sa oko 10 metara savladao Dragana Rosića.

Drugo poluvreme donelo je nešto bržu igru na obe strane, Rad je pokušao da dodje do drugog gola, ali Aleksandar Lutovac nije iskoristio nekoliko dobrih situacija pred golom rivala. Mladost je u poslednjih 20 minuta pritisla domaćina, ali je Darko Dejanović ostao nesavladan.

U drugom meču koji je igran od 15.00, fudbaleri kruševačkog Napretka su u gostima u Surdulici pobedili Radnik sa 3:2.

Napredak je, posle osme pobede od početka šampionata, sedmi na tabeli sa 26 bodova, dok je Radnik deveti sa četiri boda manje.

Bačka je ranije danas pobedila Vojvodinu na svom terenu sa 1:0, dok su Mačva i Javor odigrali 1:1. Kasnije večeras svoj meč 18. kola odigraće u Nišu Radnički i Zemun.

(Beta, Foto: fkrad.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track