ČUKA GOSTUJE MLADOSTI Lalatović: Ispraznili smo se protiv Zvezde
Foto: foto: Fonet FSS

IMALI MALO VREMENA DA SE SPREME ZA MEČ

ČUKA GOSTUJE MLADOSTI Lalatović: Ispraznili smo se protiv Zvezde

Fudbal -

Trener Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je da su se njegovi fudbaler "ispraznili" protiv Crvene zvezde i da su imali veoma malo vremena da se spreme za Mladost.

"Imali smo malo vremena da se spremimo za utakmicu. Mnogo smo se ispraznili protiv Crvene zvezde u pokušaju da napravimo dobar rezultat. Nismo u tome uspeli i evo posle dva dana igramo sa Lučanima koji imaju možda jedan od najiskusnijih timova u ligi sa odličnim trenerom Neškom Milovanovićem. On je prekaljeni supreligaški trener kog ja jako cenim kao stručnjaka. Teško gostovanje za nas", rekao je Lalatović pred utakmicu.

Lalatović se osvrnuo na utakmicu za vikend u kojoj su njegovi fudbaleri vodili, ali na kraju izgubili od lidera na tabeli Crvene zvezde.

"Smatram da smo u svemu tome mi pobednici, igrali su fenomenalno. Rekao sam igračima da je Zvezda izvela najjači mogući sastav protiv Čukaričkog, što je pokazatelj da su se pribojavali naše ekipe, a razlog su dobre partije mojih igrača. Rekao sam im i da su u 90 minuta pokazali da su ravnopravan protivnik. Ako je Zvezda i bolja u nekim segmentima to je vrlo mala razlika i to za strance. Ovako smo egal i jako sam ponosan na svoj tim i klub za koji radim", rekao je Lalatović.

Trener Čukaričkog je kazao da je duel sa Zvezdom zaboravljen i da će njegovi fudbaleri pokušati da se pokažu u što boljem svetlu u Lučanima kako bi se još više digli i pokušali da ostvare povoljan rezultat.

Lalatović je naveo da će Mladost u predstojećoj utakmici dati sve od sebe da prekine seriju bez pobede, a njegovi fudbaleri žele da nastave sa dobrim igrama i serijom rezultata.

Čukarički će u sredu od 17.00 gostovati ekipi Mladosti u Lučanima u 19. kolu Super lige Srbije.

kurir.rs / Beta

foto: Fonet/FSS

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ovako je ceo srpski fudbal stao u tri rečenice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track