LEGENDA ĆE ORLOVE BODRITI SA TRIBINA Piksi za Kurir: Vidim Srbiju u osmini finala!
Foto: Saša Pavlić

Mini-intervju, Dragan Stojković

LEGENDA ĆE ORLOVE BODRITI SA TRIBINA Piksi za Kurir: Vidim Srbiju u osmini finala!

Fudbal -

Legendarni fudbalski stručnjak kaže da očekuje dobre rezultate reprezentacije na Svetskom prvenstvu s obzirom na povoljan žreb grupa u Moskvi

Kada je (ne)očekivano smenjen Slavoljub Muslin, mnogi su očekivali da će Dragan Stojković Piksi povesti „orlove“ na Svetsko prvenstvo u Rusiju.

Na kraju te priče, čiji tok još nije obelodanjen, ispostaviće se da će Piksi Mundijal pratiti kao navijač, a sada poručuje u razgovoru za Kurir da utakmice očekuje kao veliki optimista.

Šta mislite o našoj grupi E na Mundijalu?

- Ove ekipe iz grupe nam baš leže. Mislim da je žreb više nego dobar. Brazil je, naravno, favorit, ali mi imamo šanse da prođemo dalje - rekao je Piksi za Kurir.

foto: Privatna arhiva

To isto misle i Švajcarci i Kostarikanci?

- Švajcarci su dobra ekipa, ali iskreno govoreći, nisu evropska top klasa. Što se tiče Kostarikanaca, ne verujem da imaju kvalitet potreban da bi pobedili našu reprezentaciju.

Odakle vam toliki optimizam da će nas videti drugi krug?

- Najpre, sve zavisi samo od nas. Čak ni Brazil nije nepobediv. Druga, veoma bitna stvar je raspored utakmica. Igramo prvo sa Kostarikom, pa sa Švajcarcima i onda s Brazilom. Koji bi bio bolji raspored od ovog - upitao je Piksi, ubeđen da su mečevi sa protivnicima poređani po kvalitetu, od najslabijeg ka najjačem, najpovoljniji za naš tim.

foto: Privatna arhiva

Žreb pratio u visokom društvu

RUČAK U LONDONU SA VENGEROM I JOKANOM

Piksi je u Londonu ispratio žreb za Mundijal, a odmor u Britaniji iskoristio je da se vidi s prijateljima - Arsenom Vengerom i Slavišom Jokanovićem.

Dejan Petković

Foto: Saša Pavlić; Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Partizanovci, ovo nije fer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track