(VIDEO) SUDIJSKI EKSPERT POTVRDIO: Partizan oštećen za penal protiv Vojvodine
Foto: FK Partizan / Miroslav Todorović

arbitar pogrešio

(VIDEO) SUDIJSKI EKSPERT POTVRDIO: Partizan oštećen za penal protiv Vojvodine

Fudbal -

Sekretar Sudijske komisije FSS Igor Radojčić smatra da je Partizan oštećen za penal protiv Vojvodine u derbiju 20. kola Superlige Srbije.

Partizan i Vojvodina su remizirali 1:1 u Humskoj u nedelju, a crno-belima nije dosuđen jedanaesterac pri vođstvu 1:0, nakon starta Marka Vukasovića nad Nemanjom G. Miletićem u kaznenom prostoru Novosađana.

"Svi govore o "remplovanju", ali ovo nije remplovanje. Igrač Vojvodine ide direktno na igrača Partizana da zaustavi ovaj napad. Ovo je prekršaj za kazneni udarac", rekao je Radojčić u emisiji "Pregled kola" na TV Arena sport.

On smatra i da Bačka nije oštećena protiv Crvene zvezde (2:2), neposredno pre gola Ričmonda Boačija za izjednačenje na 1:1. U duelu su bili igrač Zvezde Milić i golman Bačke Lučić.

"Milić stavlja nogu ispred golmana Bačke, ne ide na njega, zaustavlja se i pada preko golmana. Nema prekršaja ni golmana, koji je prvi stigao do lopte i izbio je, ni igrača koji je posle pao preko njega. Ovaj start je potpuno čist", istakao je Radojčić.

Kurir sport, Foto:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Partizanovci, ovo nije fer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track