SRBIN NA CENI Del Pjero: Sergej je čist genije
Foto: EPA, Fonet

Neće samo Savićević nositi čuveni nadimak

SRBIN NA CENI Del Pjero: Sergej je čist genije

Fudbal -

Čuveni Italijan kaže da bi Srbina preporučio svakom klubu jer je fantastičan igrač s genijalnim potezima, pa se i posle ovakvih reči postavlja pitanje zašto je tek prošlog meseca debitovao za Srbiju

Jedan od najvećih fudbalera Italije svih vremena Alesandro del Pjero priznao je svoju zadivljenost partijom srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića na utakmici u Đenovi protiv Sampdorije. Kao komentator emisije Skaj kalčo klub bivši as Juventusa kaže da instinkt čini Sergejev gol lepim.

- Milinkovićev gol je sjajan. Lepota je u njegovom instinktu, on je namirisao šta će se dogoditi i nije ostao nepripremljen. Strašan igrač - uzviknuo je Del Pjero.

Salve pohvala Del Pjera tek su usledile u nastavku analize igre Milinković-Savića na Marasiju:

- Pogledajte asistenciju prilikom drugog gola, čista genijalnost! Predviđa dešavanja, igra mu je čista lepota, on je fantastičan fudbaler koga bih preporučio svima.

foto: EPA

Junak Lacija posle svog pogotka u 79. minutu tražio je od saigrača da se što pre vrate na svoju polovinu terena kako bi imali više vremena za pobedonosni gol.

- Počeli smo loše, onda smo uspeli da izjednačimo, ali nam to nije bilo dovoljno već smo gurali dalje ka pobedi. Trener Inzagi je planirao da me zameni, jer sam osećao premor zbog primicača, ali ja sam želeo da nastavim. Uzeli smo tri boda posle dve utakmice u kojima nismo briljirali. Važno je da smo ostali na vrhu, želimo plasman u Ligu šampiona - zaključio je Sergej Milinković-Savić.

Kurir / Dejan Petković

Foto: Fonet/Ap, EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Partizanovci, ovo nije fer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track