(KURIR TV) SRNIĆ POBEDU POSVETIO DEVOJCI, A JOVIČIĆ PREMINULOJ BAKI: Ovo su rekli tvorci najvećeg Zvezdinog uspeha u poslednjih četvrt veka
Foto: Dado Đilas

SAD MOGU I NA REAL

(KURIR TV) SRNIĆ POBEDU POSVETIO DEVOJCI, A JOVIČIĆ PREMINULOJ BAKI: Ovo su rekli tvorci najvećeg Zvezdinog uspeha u poslednjih četvrt veka

Fudbal -

Fudbaleri Zvezde napravili su podvig! Crveno-beli su se izborili za proleće u Evropi posle 26 godina!

Sijali su od sreće izabranici Vladana Milojevića posle trijumfa nad Kelnom pred prepunom "Marakanom", koja im je obezbedila drugo mesto u grupi i plasman u šesnaestinu finala Lige Ervrope.

Strelac jedinog gola Slavoljub Srnić pobedu je posvetio devojci, a tek oporavljeni Branko Jovičić nedavno preminuoj baki.

Sve je prštalo od emocija na "Marakani"...

"Nisam još ni svestan šta smo uradili. Ne mogu da opišem šta oseća. Pogodak bi posvetio devojci koja je trudna, to je poklon za nju i moju porodicu. Mnogo sam šansi imao i domaćem prvenstvu i u Evropi koje nisam iskoristio i moralo je da mi se vrati i to, hvala Bogu, na najlepši mogući način. Na utakmici za prolaz ja sam postigao gol. Ovo mi je najvažniji gol u karijeri. Još da postignem pogodak u derbiju i ostvariću sve svoje snove", rekao je Srnić i dodao:

"Navijači su nam najbolji na svetu, pred njima ne može niko da nas pobedi. Nek dođe i Real iz Lige šampiona, nije bitno ko će nam biti rival".

Kapiten Mičel Donald rekao je da je njegova ekipa na večerašnjoj utakmici pokazala karakter i istakao da "nije bilo toliko bitno da igra bude lepa".

"Poslednji put je (Zvezda na proleće) igrala pre 25 godina i ovo je bila jedna od najbitnijih u poslednje vreme. Pokazali smo karakter, nije toliko bilo bitno da lepo igramo", rekao je Donald novinarima posle utakmice.

"Navijači su bili sjajni, dali su nam vetar u ledja. Sada se polako okrećemo ostalim utakmicama, a čeka nas i večiti derbi", rekao je Donald.

Žreb za šesnaestinu finala Lige Evropa održaće se u ponedeljak u Nionu, ali Donald još ne razmišlja o tome.

"Ne razmišljam o tome, bitno je da ekipa bude spremna tada", rekao je on. Novinari su upitali Donalda i da li ostaje u Zvezdi, a on je uz osmeh odgovorio: "Zašto da ne".

Gelor Kanga je istakao da je "osećaj fenomenalan".

"Ovo je bila bitna utakmica i bilo je jako bitno da pobedimo ovo kako bismo se plasirali. Osećaj je fenomenalan", rekao je Kanga.

Kao i Donalda, i Kangu su novinari pitali da li će ostati u Ljutice Bogdana.

"Ne znam. Imam i dalje ugovor, igrač sam Zvezde. Sve ćemo videti u narednom periodu", rekao je on.

(Aleksandar Radonić, Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Niko o tome ne priča a ovo je najvažniji momenat sa utakmice Zvezda -Keln

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track