(VIDEO, FOTO) BOSANSKI MEDIJI PRIŽELJKUJU ŽESTOKU KAZNU: Da li će UEFA shvatiti skrivenu poruku Delija i podršku Ratku Mladiću?
Foto: Printskrin

Što je babi milo...

(VIDEO, FOTO) BOSANSKI MEDIJI PRIŽELJKUJU ŽESTOKU KAZNU: Da li će UEFA shvatiti skrivenu poruku Delija i podršku Ratku Mladiću?

Fudbal -

Pojedini sportski portali iz Bosne i Hercegovine šturo su izvestili o pobedi Crvene zvezde nad Kelnom (1:0), dok su mnogo više pažnje posvetili ponašanju "Delija".

Tako je portal "Sportsport" smisao ove utakmice pronašao u paroli koju su vatrene pristalice Crvene zvezde raširile na severnoj tribini i u njoj video skrivenu podršku Ratku Mladiću.

Delije su u jednom trenutku razvile parolu "Napred mladići, kucnuo je čas, severna armia uvek je uz vas", a iznad parole raširili zastave sa slikama vojničkih kapa.

"Naravno, na ovaj način navijači Crvene zvezde su pružili skrivenu poruku Ratku Mladiću nadajući se da UEFA to neće primetiti i da će proći nekažnjeno, kako oni tako i klub. Ipak, dobro je poznato da UEFA ovakve ispade ne prašta i sasvim je sigurno da će na adresu Zvezde stići kazna.

Možda su Delije na ovaj način same sebi zabranile pristup narednoj evropskoj utakmici svoje ekipe.

Usput rečeno, beogradska ekipa je završila na 2. mjestu u grupi H Evropa lige, odmah iza Arsenala", stoji u izveštaju ovog portala.

Usput rečeno, reči himne Crvene zvezde koju je napisao Ljubivoje Ršumović, a komponovao Sanja Ilić krajem 70-tih godina prošlog veka, glase:

"Mladići borovi devojke jele bore se pošteno za crveno-bele".

Kurir sport

Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track