Najnovije vesti

BORJANU TALIJA BARJAK DELIJE KNIN: Uz ovu zastavu nikad ne gubim!
Foto: Dado Đilas

Zavičaj

BORJANU TALIJA BARJAK DELIJE KNIN: Uz ovu zastavu nikad ne gubim!

Fudbal

Za sve Dalmatince Rođen sam u Kninu, znam odakle potičem, a dolaskom u Zvezdu sam ispunio san. Ovaj fantastični rezultat je i za celu srpsku Dalmaciju, kaže golman crveno-belih

Uz zastavu „Delije Knin“ ne gubimo, poručio je Milan Borjan posle najvećeg uspeha Crvene zvezde u poslednjih 25 godina i plasmana među 32 najbolja kluba Lige Evrope.


Golman crveno-belih bio je jedan od junaka trijumfa nad Kelnom (1:0) koji je trasirao ulazak u šesnaestinu finala Lige Evrope. Sa crveno-belom zastavom „Delije Knin“ po završetku utakmice sa saigračima je pozdravio više od 50.000 ljudi.

 

- Kad sam letos stigao u Ljutice Bogdana, rekao sam da sam iz Knina i da sam kao čovek rođen u tom gradu ispunio san dolaskom u Crvenu zvezdu. To je deo mene! Znam ko sam i odakle potičem! Knin je uvek bio zvezdaški grad, a ovaj trijumf nad Kelnom bio je za celu srpsku Dalmaciju. Veoma dobro znam koliko ova pobeda znači našem narodu - rekao je Borjan za Kurir.

 

foto: Dado Đilas


Čuvar mreže Crvene zvezde otkriva i jednu zanimljivu stvar za zastavu „Delije Knin“.

 

- Dobio sam na poklon tu zastavu u Londonu, posle utakmice sa Arsenalom. Od tada, svuda je nosim sa sobom, a i ostali saigrači je obožavaju. Dođe nam kao neka talija, jer nam donosi sreću. Kad je tu zastava „Delije Knin“, ne možemo da izgubimo.

 

Aleksandar Radonić - Foto: Dado Đilas

 

 

 

 

 

 

 

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Ovako je izgledalo Zvezdino zvezdano veče

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...