(VIDEO) NAVIJAČI MILANA ŽESTOKO IZVREĐALI SVOG SUPERSTARA: Donaruma plakao kao kiša!
Foto: EPA/Daniel Del Zennaro

(VIDEO) NAVIJAČI MILANA ŽESTOKO IZVREĐALI SVOG SUPERSTARA: Donaruma plakao kao kiša!

Fudbal -

Fudbaleri Milana ubedljivo su savladali ekipu Verone (3:0) u meču osmine finala Kupa Italije, a sam rezultat ostao je u senci sukoba navijača Milana sa supertalentovanim golmanom Rosonera Đanluiđijem Donarumom.

Golman Milana se našao na udaru svojih navijača nakon izjave da je novi ugovor sa klubom potpisao pod psihološkim pritiskom.

Njegov agent Mino Rajola je spremio tužbu protiv Rosonera i traži raskid ugovora. Ta vest je razbesnela navijače Milana, koji su Donarumi poslali oštru poruku na meču sa Veronom.

Na tribinama su razvukli ogroman transparent na kom je pisalo: "Psihološko nasilje je šest miliona evra po sezoni i ugovor za brata parazita? Sad je dosta, odlazi!"

Poruka i skandiranje navijača teško je pogodilo Donarumu koji je u suzama napustio teren. Na društvenim mrežama se pojavio i snimak iz svlačionice na kome uplakanog 18-godišnjeg golmana teši iskusni Leonardo Bonući.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT! VEČITI DERBI VIŠE NIJE SVETKOVINA NAŠEG FUDBALA! Mirnije bi bilo da je odigran u zatvorima Paname ili Hondurasa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track