STEN KOLIMOR IZVEŠTAVAO IZ HUMSKE: Srpski derbi je skroz lud!
Foto: Profimedia

Iz drugog ugla

STEN KOLIMOR IZVEŠTAVAO IZ HUMSKE: Srpski derbi je skroz lud!

Fudbal -

Bivši reprezentativac Engleske, član Liverpula i saigrač Save Miloševića iz Aston Vile sa atletske staze u Humskoj snimao svaki zanimljivi momenat utakmice večitih rivala

Legenda Aston Vile i bivši fudbaler Liverpula Sten Kolimor oduševljen je srpskim večitim derbijem! Toliko da je u sredu uveče bio na atletskoj stazi stadiona Partizana i pomno beležio svaki trenutak. Kolimor trenutno radi kao televizijski komentator za Raša tudej, jedan od najvećih ruskih medija, gde ima svoj „Sten Kolimor šou“.

Možda je očekivao bolju igru na samom terenu, ali uzbuđenja na tribinama nije nedostajalo. Ni haosa kojeg na tribinama u Engleskoj više nema. Sten je bio impresioniran navijanjem Delija i Grobara, bakljadom, a sve je to odmah postavljao na svoj Tviter nalog. Šetao je s telefonom u ruci od jedne do druge tribine.

Oduševljen

- Ovo je kraj prvog dela prvenstva Srbije, veliki derbi. A evo domaćih navijača - prokomentarisao je trenutak kada su Grobari počeli da zvižde fudbalerima Zvezde, a pored Kolimora je eksplodirala i petarda. Onda je otišao do severa:

- Evo fanova Crvene zvezde, ne znam gde je novinarska loža, a pravo da vam kažem, ne želim da sad idem da tražim i da se kačim s navijačima.

Ipak, nešto kasnije se popeo na tribine i snimao s povišene pozicije bakljadu navijača Crvene zvezde, a kada je došlo do incidenta, opet je sišao na atletsku stazu. Pokušao je da sazna šta se dešava od vatrogasca.

Uzbudljivo veče

- Da li je ovo normalno? - upitao je.

- Normalno u Srbiji - odgovorio je sa osmehom vatrogasac. Impresioniralo ga je i ponašanje fudbalera Crvene zvezde, pošto su se neki skinuli bukvalno u gaće i pobacali dresove i šorceve navijačima.

- Hladno je, ali bilo je ovo još jedno uzbudljivo veče - zaključio je Kolimor.

Predrag Gajić

SUSRET SAIGRAČA I PRIJATELJA

Savo, kaži zašto si nosio maramu na glavi!

Kolimor se na večeri sreo i sa saigračem iz Aston Vile Savom Miloševićem. Najavio ga je kao starog lava, koji je posebno ostao u sećanju navijača Aston Vile.

- Pozdrav za fanove Aston Vile, ali samo za njih - mahnuo je Milošević u kameru telefona.

- Hajde, objasni fanovima Vile priču o bandani, to je zanimljivo - rekao je Sten, misleći na gusarsku maramu koju je Savo nosio jedno vreme na glavi.

- Pa, zaradio sam neku povredu igrajući za Partizan, nekoliko meseci pre nego što sam došao u Vilu. Imao sam posekotinu na glavi i nekoliko kopči i to sam hteo da zaštitim. To nije bio modni detalj - odgovorio je Savo.

Interesantno je da se u klupskom šopu Aston Vile mogla kupiti takva marama jer su u klubu shvatili da bi na Savinoj bandani mogli da zarade, pa ju je Savo i tamo nosio neko vreme.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) BAKLJADA DELIJA: Pogledajte atmosferu na severu na startu drugog poluvremena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track