Najnovije vesti

(KURIR TV) OGLASILA SE I SUPRUGA PRETUČENOG HRVATA: Nije tačno da nisam tražila pomoć...
Foto: Beta/Branislav Božić

izajavila za medije

(KURIR TV) OGLASILA SE I SUPRUGA PRETUČENOG HRVATA: Nije tačno da nisam tražila pomoć...

Fudbal

Nakon objave imena svih hrvatskih državljanina iz Splita koji su učestvovali u neredima na 156. večitom derbiju, oglasila se i supruga jednog od njih.

Podsetimo, masovna tuča je izbila na 156. večitom derbiju, a kao jedne od učesnika haosa na utakmici su bili državljani Hrvatske, Bugarske, Rusije i Grčke.

 

 

Najgore su prošli državljani Hrvatske, Ante Firić i Damir Tovarović, a sada se za Jutarnji list oglasila i Damirova supruga, Mia Tovarović.


Supruga Damira Tovarovića demantovala je izjavu iz Ministarstva spoljnih poslova da hrvatski državljani nisu zatražili konzularnu pomoć ambasade Republike Hrvatske u Beogradu.


Ovo je njena izjava:

 

- U odnosu na vaš članak o Splićanima koji su učestvovali u neredima u Beogradu, kao supruga Damira Tovarovića zatražila sam pomoć ambasade Republike Hrvatske u Beogradu, u četvrtak u 9 ujutru, ali nikakvu povratnu informaciju nismo dobili. Dakle, sve informacije koje imamo mi, kao porodica, došle su iz ambasade. Netačni su navodi kako nije zatražena pomoć i kako me niko nije kontaktirao. Nemamo nikakav kontakt sa njima koji su u Beogradu, tako da navedene ustanove su jedino mesto gde smo mogli dobiti informacije, ali smo ostali bez iste. Dakle, od njih nismo dobili detaljnije informacije o zdravstvenom stanju, a kamoli njihov status u policiji, da li su privedeni ili šta im se tereti, stoji u poruci Mije Tovarović, a prenosi Jutarnji list.

 

 

 

Kurir.rs / Kurir sport

Foto: Beta Branislav Božić

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT! HULIGANI VAZNIJI OD SPORTISTA, DOKLE?

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...