Najnovije vesti

NOVA HAPŠENJA ZBOG HAOSA NA DERBIJU: Pritvorena još trojica huligana!
Foto: Beta

KLUPKO SE ODMOTAVA

NOVA HAPŠENJA ZBOG HAOSA NA DERBIJU: Pritvorena još trojica huligana!

Fudbal

Još trojica osumnjičenih za učešće u neredima na prošlonedeljnom derbiju u Beogradu uhapšena su danas i određen im je pritvor do 30 dana.

U pritvoru su već šestorica Hrvata koji se kao i novo-uhapšeni terete za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

Portparol Višeg suda u Beogradu Bojana Stanković precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak večeras, nakon saslušanja doneo rešenje kojim je prema osumnjicenima O.S. i M.L. odredio pritvor do 30 dana, zbog postojanja osobitih okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo kao i zbog načina i posledica krivičnog dela koji su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivicnog postupka.

Prema osumnjicenom L.Z. izrečena je mera zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor (nanogicu), dodala je Stanković.

Protiv ovog rešenja osumnjiičeni i njihovi branioci mogu izjaviti žalbu krivicnom vanraspravnom veću u roku od tri dana od prijema resenja.

Hrvatski huligani na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu su se branili ćutanjem, a u medijima se provlače razni motivi za njihovo učešće u neredima iako policija još nije zvanično saopštila svoju verziju.

Do nezapamćenog divljanja i tuče došlo je prošle srede tokom utakmice između Crvene zvezde i Partizana.

(Tanjug, Foto: Beta) 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: OVO JE PARTIZANOV PAMETAN IZBOR !

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...