(FOTO) LEPOTOM PROTIV UVREDA: Snežana Borjan sa Maldiva odgovorila Grobarima
Foto: Promo

Zimovanje na plus 30

(FOTO) LEPOTOM PROTIV UVREDA: Snežana Borjan sa Maldiva odgovorila Grobarima

Fudbal -

Bivša direktorka Partizana sa suprugom, golmanom Crvene zvezde, uživa na ostrvu u Indijskom okeanu, a za Kurir otkriva šta sada misli o skandiranju na derbiju.

Gde je Snežana Filipović Borjan tu je egzotika. Da je tako pokazuju fotografije sa Maldiva do kojih je Kurir ekskluzivno došao.

foto: Promo

Bivša direktorka Partizana uživa s golmanom Crvene zvezde Milanom Borjanom u čarima ostrva u Indijskom okeanu, a prvi put rekla je šta misli o uvredama s tribina na nedavnom večitom derbiju.

foto: Promo

- Legitimno parvo navijača je da skandiraju kako bi dekoncentrisali igrače suprotnog tabora. Bila sam u fudbalu i znam kako se to radi. Te uvrede sam i očekivala, one me uopšte ne brinu toliko koliko me brine ružna slika koja je postala sa derbija u svet. Pristala bih da mi skandiraju svih 90 minuta samo da nema onih nereda - istakla je Snežana Filipoć Borjan, a onda se našalila:

- Uostalom, samo meni i predsedniku Vučiću su toliko skandirali, tako da se osećam počastvovano.

foto: Promo

Red sunčanja, red kupanja - ovako izgleda „zimovanje“ skladnog bračnog para. A pošto Milan Borjan i na odmoru održava formu, Snežana Filipović je iskoristila njegov trening na pesku za foto-sešn kojim je zapalila Maldive.

Kurir.rs /G.A.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ZAPALILI DISKOTEKU Snežana i Milan Borjan u noćnom provodu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja