NEJMAR OPREZAN: Biće nam teško sa Srbijom!
Foto: Beta/AP

U SUSRET SP 2018.

NEJMAR OPREZAN: Biće nam teško sa Srbijom!

Fudbal -

Svaki meč je poseban, a ja sam već bio na Svetskom prvenstvu i znam da se moram bolje pripremiti, kaže svetska megazvezda

Najbolji fudbaler reprezentacije Brazila Nejmar tvrdi da nijednu utakmicu na Mundijalu sledećeg leta neće olako shvatiti, pa ni onu poslednju u grupi E sa selekcijom Srbije 27. juna na moskovskoj Otkritije areni.

Najskuplji igrač planete ističe da će mu iskustvo s prethodnog šampionata u Brazilu mnogo značiti u Rusiji.

- Mislim da ću biti bolji u 2018. nego što sam bio 2014. godine. Već sam učestvovao na svetskom prvenstvu, tako da sad znam šta je to i znam kako da se bolje pripremim. Sad sam iskusniji, mnogo iskusniji - uveren je Nejmar.

Prema napadaču PSŽ, njegova reprezentacija ulazi u krug najvećih favorita za osvajanje pobedničkog pehara, a od timova koji bi mogli da iznenade dobrim plasmanom izdvaja Belgiju.

- Oni najpoznatiji timovi su i najveći favoriti. To su Brazil, Nemačka, Španija, Argentina, Francuska. Oni su uvek na mundijalima, zar ne? Belgija je dobar tim, od igrača Salah bi mogao da se istakne.

Brazilski mediji ne vide preterani optimizam kod Nejmara, čak i kad priča o utakmicama u grupi E sa Švajcarskom, Kostarikom i Srbijom.

- Nema mnogo biranja, nema lakih utakmica. Zato se takmičenje zove svetsko prvenstvo. Svaki meč je težak i poseban - zaključio je Nejmar.

Veruje u prolaz oba tima

RAMBO: MI I BRAZILCI ZAVRŠAVAMO POSAO PRE TREĆEG KOLA

Dejan Rambo Petković nada se najlepšem mogućem raspletu u grupi E.

- Biće izuzetno važno da Srbija i Brazil sav posao završe u svoja prva dva meča na Mundijalu, tako da njihov duel u poslednjem kolu ne bude važan za plasman u narednu rundu. Očekujem uspeh Srbije. Postoji nekoliko igrača koji mogu da se istaknu, a tu pre svega mislim na Tadića, Matića, Mitrovića i Kostića. Naša odbrana je tradicionalno uvek jaka - nahvalio je Petković „orlove“ pred brazilskim novinarima.

Kurir / D. P.

Foto: Beta/AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja