GATUZO SAMOKRITIČAN: Možda sam najlošiji trener u Italiji, ali i sina želim da pobedim
Foto: EPA/ Mario Taddeo

plasirali se u polufinale kupa

GATUZO SAMOKRITIČAN: Možda sam najlošiji trener u Italiji, ali i sina želim da pobedim

Fudbal -

Trener fudbalera Milana Đenaro Gatuzo rekao je da pobeda protiv Intera u Kupu Italije ne rešava sve probleme njegovog tima, ali da im daje "prostor za disanje".

"Treba još puno posla da se uradi. Bili bismo licemerni ako kažemo da ova pobeda rešava sve naše probleme, ali nam daje malo prostora za disanje", rekao je Gatuzo za italijanske medije.

Fudbaleri Milana plasirali su se sinoć u polufinale Kupa Italije pošto su u četvrtfinalu pobedili Inter sa 1:0 posle produžetaka. Protivnik Milana u polufinalu biće Lacio.

"Možda sam najgori trener u Seriji A, ali uvek želim da pobedim, čak i kad se igram sa svojim sinom u dvorištu. Hoću da momci dokažu da ono što sam video na ovoj utakmici nije bilo slučajno, a onda ćemo ići utakmicu po utakmicu", rekao je Gatuzo.

Milan je trenutno na 11. mestu na tabeli Serije A sa 24 boda koliko imaju i Udineze, Torino i Bolonja.

Gatuzo je naveo da su pred njegovom ekipom dve važne utakmice u Seriji A protiv osmoplasirane Fiorentine i Krotonea koji zauzima 18. poziciju.

"Potrebni su nam bodovi iz tih utakmica kako bismo se popeli na tabeli. Nisam video mnogo razlike između ovog meča i poraza od Atalante. Neki bi možda rekli da sam lud što to govorim. I meč protiv Verone smo imali u svojim rukama, a onda smo primili prvi gol kao neki glupani. Ovo je tim koji igra dobro dok ne naleti na prvu prepreku, a nju smo sada preskočili", rekao je Gatuzo.

Beta, foto: EPA/ Mario Taddeo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

LEGENDA GLEDA NASLEDNIKA: Dejan Stanković prati utakmicu svog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja