FUDBALER NA NOSILIMA NAPUSTIO TEREN Murinjo: Lukaku pauzira nedelju dana iz predostrožnosti
Foto: AP

ŠTO JE SIGURNO - SIGURNO JE

FUDBALER NA NOSILIMA NAPUSTIO TEREN Murinjo: Lukaku pauzira nedelju dana iz predostrožnosti

Fudbal -

Trener Mančester junajteda Žoze MUrinjo rekao je danas da "nema problema" sa fudbalerom Romeluom Lukakuom, da belgijski napadač nije povredjen, već da će pauzirati nedelju dana iz predostrožnosti.

Lukaku je u subotu tokom utakmice sa Sautemptonom na Old Trafordu na nosilima iznet sa terena, nakon što je dobio udarac u glavu posle sudara sa protivničkim igračem Veslijem Hedtom.

"Romelu će pauzirati oko nedelju dana. Nije ništa važno ni ozbiljno, to je iz predostrožnosti, nema problema", rekao je Murinjo britanskim medijima.

Lukaku će propustiti utakmicu sa Derbi kauntijem u petak u trećem kolu FA kupa, a na teren bi mogao da se vrati 15. januara, za duel sa Stoukom u Premijer ligi.

On je dodao da će morati da promeni sistem igre zbog nedostatka klasičnog napadača, pošto će uz Lukakua mesec dana odsustvovati i Zlatan Ibrahimović, zbog povrede kolena.

"Ako nemate igrača kakav je Lukaku ili zamenu kao što je Zlatan, morate da igrate sa igračima koje imate na raspolaganju. To znači da moramo da zaboravimo na dosadašnji stil igre. Imamo to što imamo. Verujemo našim igračima, oni žele da daju sve od sebe, kao što u davali od prvog minuta u sezoni", naveo je Murinjo.

kurir.rs / Beta

foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV SPORT: ZVEZDAŠI, ovoj dvojici naklon do poda!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track