GODINA VELIKIH USPEHA ZA MILANA MITROVIĆA: Rodila se Hana, to mi je najlepši dar!
Foto: Dado Đilas

Nezaboravno

GODINA VELIKIH USPEHA ZA MILANA MITROVIĆA: Rodila se Hana, to mi je najlepši dar!

Fudbal -

Fudbaler Partizana Milan Mitrović prvog dana 2018. dobio ćerkicu, koja je na Badnji dan sa majkom stigla kući iz porodilišta

Srećni otac Milan Mitrović prvog dana nove godine dobio je velikog i veoma važnog navijača u svom životu.

Odsad će najlepši aplauzi defanzivcu Partizana stizati od ćerke Hane, samo da još malo ojača. Za početak je dobro što je tata Milan dobio dozvolu lekara da na Badnji dan dođe po nju i mamu u porodilište i trajno ih odseli kući.

- Nestrpljivo smo čekali dolazak Hane iz porodilišta. Biće ovo verovatno najlepši Božić u mom životu - iskren je štoper Partizana, tihi momak iz Prokuplja.

foto: Privatna Arhiva

Mitrović u razgovoru za Kurir poručuje da je zadovoljan prošlom godinom, kao i da očekuje da ova bude još bolja:

- Mogu biti skroman i reći da sam ovom godinom zadovoljan i na privatnom i na profesionalnom planu i očekujem još bolju 2018. Ističem sam dolazak u Partizan i igranje evropskih utakmica, a što je najbitnije, nismo bili samo učesnici tih utakmica nego smo pokazali mnogo i napravili lepe stvari za sve. To su posebne i velike utakmice i u takvim utakmicama igrač može samo da napreduje, pogotovo jer smo mi imali jaku i izjednačenu grupu. I u svemu tome jedan veliki plus je saradnja s trenerom Đukićem, koji je mnogo puta, kao i sada, pokazao kakav je trener.

Evropa

ČESI MI SE MOTAJU PO GLAVI

Milan Mitrović kaže da je svestan da do utakmice top 16 faze Lige Evrope ima dosta vremena, ali...

- Sigurno da negde u glavi već razmišljam o njima. To nije ekipa sastavljena od zvezda, jednostavno, ginu za svaku loptu, dosta trče, igraju čvrsto, to ih krasi.

Prokuplje u srcu

MAMINA HRANA MI NAJVIŠE NEDOSTAJE

Mitroviću je odluku o povratku u domovinu iz inostranstva prilično olakšala činjenica da se uželeo rodnog kraja.

- Pa da, kao i svima, i meni nedostaje rodni kraj. Sada sam bliže i, kada imam i dva dana slobodno, odemo do Prokuplja, vidim se sa prijateljima, porodicom, i to mi uvek napuni baterije. Nedostaje mi sve, a najviše mamina hrana.

foto: Dado Đilas

Gazda ga baš voleo

DAVAO MI BENZINSKU PUMPU ZA OSTANAK U MERSINU

Od Zemuna preko Rada, Mitrović je stigao do turskog Mersina i tamo igrao sve do dolaska u Partizan. Turski klub pamtiće i po ponudi koju je dobio od predsednika kluba.

- U Mersinu sam proveo pet prelepih godina. Grad na moru, klima fenomenalna, promenio sam desetine trenera, nekoliko predsednika, bilo je tu svačega. Ali, najzanimljivije je svakako bilo kada mi je predsednik rekao: „Ne ideš ti nigde. Dajem ti benzinsku pumpu i ostaješ u klubu!“

Kao prošle godine

OPET ĆEMO STIĆI ZVEZDU

Prednost Crvene zvezde u odnosu na Partizan u Superligi prilično je velika, a Mitrović smatra da će crno-beli uraditi isto što i u prethodnoj sezoni i osvojiti titulu.

- Mislim da se razlika može stići, to su momci pokazali prošle godine, kada su stigli i veću razliku i na kraju osvojili duplu krunu. Verujem da će tako biti i ove godine.

Dejan Petković - Foto: Dado Đilas; Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track