DA LI JE OVO REALNO? Neverovatno loši rezultati šampiona Evrope
Foto: Profimedia

KAO NIKAD DOSAD

DA LI JE OVO REALNO? Neverovatno loši rezultati šampiona Evrope

Fudbal -

Ronaldo i drugovi u poslednjih pet utakmica ostvarili četiri poraza, što se ne pamti u istoriji kluba. Zidan trpi udarce i pitanje je dana njegove smene.

Stanje u redovima „kraljevskog kluba“ ne sluti na dobro. Nakon što je usred Madrida Real poražen od Viljareala (0:1), situacija u klubu je postala vrlo alarmantna. Od pet poslednjih mečeva, „kraljevi“ su poraženi i poniženi u čak četiri.

Tabela Primere samo potvrđuje očajnu situaciju u kojoj se klub nalazi - Real je posle samo 18 utakmica četvrti na tabeli, a za ljutim rivalom, prvoplasiranom Barselonom, zaostaje čak 16 bodova!

foto: Profimedia

Ronaldo i ekipa ove sezone mogu da se pozdrave sa trofejom španske lige, koji im je već sada postao nedostižan.

Sve ovo dovelo je do toga da posao legende Zinedina Zidana kao trenera španskog giganta, prema pisanju svetske štampe, visi o koncu. Ipak, proslavljeni Francuz kao adut ima odlične rezultate u poslednje dve sezone, kada je na klupi Reala osvojio čak osam trofeja!

foto: Profimedia

Real će priliku da bar malo popravi situaciju i smiri javnost, ali i sve zaposlene u klubu, imati u narednom kolu, kada igra protiv ekipe Deportiva.

Navijači su besni zbog serije loših rezultata, tim pre što je Real aktuelni šampion Evrope, a situaciju može da izvadi samo novi pehar Lige šampiona. Upravo to je primarni zadatak Ronalda i drugova.

Anja Vukašinović - Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track