BUNDESLIGA: Bajer pobedio Hofenhajm, Menhengladbah slavio nad Augsburgom
Foto: Reuters

FAVORITI SIGURNI

BUNDESLIGA: Bajer pobedio Hofenhajm, Menhengladbah slavio nad Augsburgom

Fudbal -

Fudbaleri Bajera iz Leverkuzena pobedili su na gostujućem terenu Hofenhajm sa 4:1, u utakmici 19. kola nemačke Bundeslige i popeli se na drugo mesto na tabeli.

Bajer je poveo u 43. minutu preko Leona Bejlija, a prednost je udvostručio Julijan Baumgartlinger u 51. minutu. Treći gol postigao je Lukas Alario u 70. minutu, a jedini strelac u domaćem timu bio je Adam Salaj u 86. minutu. Konačan rezultat postavio je Alario, svojim drugim golom na utakmici, u trećem minutu nadoknade vremena.

Posle osme prvenstvene pobede Bajer se popeo na drugo mesto na tabeli sa 31 bodom. Hofenhajm, koji je bez pobede u poslednja tri meča, zauzima deveto mesto na tabeli sa 27 bodova.

Borusija je u Menhengladbahu pobedila Augsburg sa 2:0, golovima Matijasa Gintera u 10. i Torgana Azara u 90. minutu.

Ekipa iz Menhengladbaha je četvrta na tabeli sa 31 bodom, koliko imaju Bajer i Lajpcig na drugom i trećem mestu, a Augsburg je osmi sa 27 bodova.

Frajburg je kao domaćin pobedio Lajpcig sa 2:1 i nastavio niz dobrih rezultata u prvenstvu.

Lajpcig je poveo u 65. minutu preko tima Vernera, a domaći su preokrenuli golovima Janika Haberera u 72. i Robina Koha u 76. minutu.

Frajburg je 12. na tabeli sa 23 boda a Lajpcig, koji je pretrpeo drugi poraz u poslednje tri utakmice, zauzima treće mesto na tabeli sa 31 bodom.

Majnc je na svom terenu pobedio Štutgart sa 3:2, a Ajntraht je kao gost bio bolji od Volfsburga sa 3:1.

Kasnije igraju Hamburg i Keln.

kurir.rs / Beta

foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track